mandag 6. oktober 2008

Julekort igjen!

 
Det er mandag... Jeg måtte kaste inn håndkleet i går kveld og ringe trinnlederen min, om at jeg ble fraværende i dag. Jeg er hjemme med feber og verkende kropp. Tror faktisk jeg har vondt i alle ledd og muskler!


Viser dere her et par kort som lagde i forrige uke. Jeg ikke er særlig fornøyd med dem, men med litt mer stæsj, så tror jeg at det kan bli julekort av disse...må bare bli frisk først!

5 kommentarer:

❤ Kaia sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
Jeg har lagt deg i lista mi, håper det er greit?

Så får du ha God Bedring :o)

Linda S. L sa...

flotte julekort du har laget!! liker så godt blå farge på kort, blir så stemning av det :) Må få tak på no blått selv ser jeg *lol*

god bedring til deg fra en "medsøster i sjukdom" , ikke morro med host og hark! og ihvertfall ikke når det går utover hobbyn ;)

Anne Bente sa...

Flotte julekort! Håper formen din er bedre :-)

Hanne sa...

Ja, skjønner godt at du ikke er fornøyd med disse, ja - HA! Håper du skjønte humoren i dette - selv synes jeg de er veldig fine som de er (men jeg vet jo også at det må stemme for en selv...)

Men altså - jeg synes alle tre ser fiks ferdige ut, virkelig flotte! Likte spesielt godt den rød kanten på hjertet på det blå kortet i midten - knall detalj!

Klemmings :)

Rach sa...

Three gorgeous cards Angella.
hugs rachxx