torsdag 24. juli 2008

My first Award;)The rules of the award:
1. Only 5 people allowed.
2. 4 have to be dedicated followers of your blog.
3. one has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world.
4. you must link back to whoever gave you the award.


Jeg fikk denne av Hanne i går. Det er min første award og den  betyr veldig mye for meg, som er ny her inne. Hanne er den eneste, som  jeg vet om, som har meg på bloglista si. Hun har vært utrolig med stadig flotte kommentarer. Skulle ønske jeg kunne gi denne awarden tilbake, fordi hun også er kjempeflink, men vet ikke om det er mot reglene.

Mine fire første kandidater må være de som har inspirert meg mest som bloggere. Maya; du er helt utrolig flink. Camilla og Torill ; En av mine første kommentarer fikk jeg av dere. Tusen takk. Det var en vitaminsprøyte! Og så er det Kristine som bare er kjempeflinke! For meg er alle nye, så jeg sliter med den siste. Den vil jeg gi til Jessica, i Sverige, fordi hun har så mange herlige hÄnglar kort som jeg elsker!

8 kommentarer:

huldabeib sa...

Congrats!!!

Kristine sa...

Tusen tusen takk Angella for award og flotte ord!!
Ha en super helg;)
Stoor klem fra Kristine:)

Maya sa...

Åhhh så snill du er da *klemmer*
Tusen tusen takk for awarden og super flotte ord!! *jublende glad*

Klemmer fra Maya

Camilla sa...

Tusen takk Angella!! Denne setter jeg stor pris på!!:) Det er veldig hyggelig å få kommentarer fra deg, og å komme på besøk i bloggen din:)
Ha en flott søndag!:)
Klemmer fra Camilla.

Hanne sa...

Uff, nå har jeg vært litt sløv på besøksfronten en stund, men så er jeg jo på ferie, da... Så fint at du ble glad, Anegella! Husker godt hvordan det var å være ny her, det er ikke sååå lenge siden :/ men det hjelper å bruke litt tid på å fyke rundt og legge igjen kommentarer, det er den eneste måten å få fortalt at du er her!

Og når man går for å se etter hvem det er, hjelper det jo betraktelig å finne så flotte kort som det du lager!!!

Klemmer fra Hanne:)
- og lykke til med å bli kjent med flere, det tror jeg vil gå så fort som bare det, så masse fint som du lager!

Torill sa...

Å hei sann.... Tusen tusen takk for award og koselige ord! Jeg må virkelig beklage at jeg har vært litt treg her ja... Men etter litt opprydding i mailboksen, så jeg denne. Jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke har gjort dette før...
Tusen tusen takk altså!
Koselig å blogge med deg, Angella!!! klem klem

Stefanie Reyes sa...

Hey there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!

Stefanie Reyes sa...

Good day! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a extraordinary job!