tirsdag 30. september 2008

Friday Sketchers 21


For fem år siden var vi på besøk hos familien min i Chile. Der hadde Hallloween tatt helt av og min lille datter, som den gang var to og halvt år, ble helt fansinert. Etter dette har hun årlig invitert venner i gata til Halloweenfest. Dette planlegger hun i lang tid i forveien. Så da jeg fikk bestilt de nye Halloween stemplene fra HS, var det jubel i huset. I går tok hun helt av på Minnehjørnet på Ski. Jeg synes absolutt hun har teket på dette.
About five years ago we went to visit my family in Chile. Halloween was a big occation for all the children. My little daughter was two and a half years old at the time, and totally facinated. Since that day she has always invited the childen in our neighborhood to a Halloween party. She always makes big plans way up ahead. So when I orded the new Halloween stamps from HS  she got so happy. Yesterday we went to Minnehjørnet (our nearest scrapbooking store). I am impressed over what she bought.

Jeg benyttet anledningen til å lage mitt bidrag til Fridays Sketchers, som jeg ikke har fått deltatt i på lenge. Denne gangen er det fantastiske Murmur som har laget sketchen.
I used the oportunity to make a card for Fridays Sketchers, were I haven´t participated for along time. This time it is sketch from the wonderful Murmur.

Her har vi Katarina på 7 år. Kjempefornøyd med å ha laget to invitasjonskort til sine venner i gata. Dette er hennes kort.Her blir det liv, Rai, Rai !
Here is Katarina, 7 years old. She is very happy to have made two invitation card for her friends. Here is her cards.


Thank you for visit my blog
Angella

14 kommentarer:

Kristine sa...

Hei Angella!
Ååååå så søt Katarina er! Og så kjekt at hun inviterer vennene sine på Halloween fest!
Med disse invitasjonene må det jo bare bli "rai rai"(som trønderne sier)! *fniis*
Kjempeflott kort!
Takk forat du deltar!
Klemmer fra meg!
Kristine
PS: FF stemplene har jeg kjøpt hos docrafts.co.uk ;)

CarolinesGlede sa...

Halloweenparty ruler! Det er alltid gøy!! :) supre kort du har laget, ikke rart de ble godt mottatt og sendt som invitasjonskort! :)

Jilli sa...

What great cards! I love the colours and those images are adorable. Jillix

Pia sa...

hvor er de seje de kort, super flot og gennemført, lækre farver

Maya sa...

Åhhh så lekre kort dere har laget!!
Og guriland så dyktig vesla er :)

Ha ei fortsatt flotters høstferie uke!
Klem fra Maya :)

Scrapmumur sa...

This is absolutely gorgeous!
I love your composition.
Fantastic colours and details.
Marvellous scene!
Thanks for your participation FS.
Hugs Mumur

100drine sa...

Gorgeous cards !!!

eba sa...

Du, så flink jente du har! Det er herlig å ha noen i familien som deler interessen, hva? (Jeg har også det, men de er litt små ennå ;))
Nydelig korete du hadde laget også. Flotte høstfarger!

eba sa...

huff- korete - hva er det? Skulle selvsagt stå kort, vet ikke hva som skjedde, jeg! :/

Snuppeline sa...

Kjempeflotte halloweenkort du har laget! De var skikkelig spooky med spindelvev og gode greier!

oheidia sa...

Så flott kort du har laget, Angella og din datter på 7 år er virkelig dyktig til å lage kort! Ufattelig fint fargelagt!
Vi var for første gang på Halloween fest forrige år og det var jammen stort for både store og små. Ble invitert av noen amerikanere og da fikk vi jo oppleve "ekte" halloween på Amerikansk vis!

Når jeg får ny bil skal jeg ta meg noen turer til Ski på både kurs og treff. Den nye bilen har stått på verksted siden 1. august og de hadde ikke begynt å jobbe på den for en uke siden. Men, kanskje de har begynt denne uken? I hvert fall er bilen min ustabil og vil ikke gå så fort den skal i oppoverbakker. Havner gjerne i 70 i 100 sonen og da har jeg full gass! Så, det er en mare å kjøre med den! Skal på stortreffet men da får vi låne min manns bil og noen andre må kjøre (for den har ikke håndgass/brems).

Men, vi sees vel etterhvert i SKi

Klem Heidi

Linda sa...

kjempe flotte halloween kort du og vesla di har laget! må si hun er utrolig flink da! og bare syv år da!! tolmodig som en gud må hun være, når hun alt nå kan sitte med ''pirkarbeid'' ;)
Håper jeg og sitter sammen med dattra mi om en 5 års tid og lager kort ol :)))))
herlig :)

Hanne sa...

Eplet faller ikke langt fra stammen, sier jeg bare - utrolig flotte invitasjoner!

Anonym sa...

With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of exclusive content I've either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any methods to help stop content from being ripped off? I'd truly appreciate it.