tirsdag 16. september 2008

Sukkersøtt 7 " Deilig er jorden"


Sukkersøtt har denne gangen gitt oss en skisse. Den så enkel ut, men jeg brukte hele helga på å tenke og to dager for å jobbe med den. I utgangspunktet villle jeg ikke lage et julekort, men da jeg fikk det for meg at jeg ville bruke et de selvlagde bakgrunnsarkene jeg lagde på kurs hos Snupeline ( Tonje Almnes), falt det seg naturlig med et julekort. Bakgrunnsarket er stemplet med Watermark og malt med blått kritt. Stempelet med snøkrystallet fikk jeg låne av Tonje på kurs. Over valgte jeg å bruke et stempel fra "Kort og Godt". Teksten er det jeg mener er den vakreste julesangen jeg vet om, "Delig er jorden". Jeg har embosset de tre vise menn, som også er fra "Kort og Godt". Teksten " Med ønsker om en hvit og vakker jul" tror jeg er fra "Kreativ Hobby". Tagsen er selvfølgelig selvlagd, stemplet og malt med distress.


På innsiden har jeg en litt større tags for å skrive en personlig hilsen... på hjørnet har jeg lagd en "lomme" til å putte tags eller andre ting i. F. eks to billetter til Nasjonalteatert ... Perfekt julegave til en gammel tante som har alt:)

Baksiden har samme papir som på innsiden og selvfølgelig mitt personlige stempel.

Jeg må si at denne gangen har jeg latt meg inspirere av det flotte Design teamet som sukkersøtt har. Nok en gang vil jeg takke dem for inspirasjonen de gir oss. Dette kortet er dedikert til Snupeline (Tonje Almnes). Tusen takk for et flott kurs du hadde forrige torsdag.

Angella

23 kommentarer:

Maya sa...

Himmel og hav,så lekkert!!
Og for ett nydelig bakgrunns-papir du har laget deg!!
*sukk*
Nydelig løsning på skissen,Angella :)

Takk for att du blir med oss denne uka også!
Klemmer i hauger og lass fra Maya
(Og neste gang det er stortreff og jeg skal ivei,så skal jeg tipse deg ;) )

Rach sa...

oh my word this is stunningly beautiful...well done. hugs rachxx

Kristine sa...

Så nydelig julekort du har laget Angella!
JEg er så glad i blå julekort! Får deliksom mye bedre til enne de røde og grønne syns jeg!
Ha en flott onsdag!
Klem Kristine

Gro sa...

Fantastisk flott Angella. Det bakrunnsarket skulle du satt i produksjon, det er så nydelig!
Ganske artig at vi har samme smak hva julesanger angår. Deilig er jorden er den vakreste!
Ha en fin dag!
Gro

Marie sa...

OMG så lekkert!!! Fantastisk kreativ løsning! Klem, Marie

Anne Kristine sa...

Så stemningsfult julekort! Nydelig med den brune blomstaen sammen med blåfargen.
Takk for at du er med på utfordringen denne uken også.
Klem fra Anne

Åshild Ruud sa...

Nydelig - og annerledes julekort :) Lekker bakgrunn, og blomstene er flotte detaljer! Så moro at du lot deg inspirere :)

ANGELO sa...

Gosj, Angella, dette kortet var helt midt i blinken for meg!! Jeg tror med ganske stor sikkerhet at jeg kommer til å herme litt etter dette når jeg setter igang med julekortproduksjonen. Jeg har det Deilig er jorden-stempelet selv, og nå blir det jo vist fram på sin aller beste måte!!! Jeg håper dette er greit for deg!?!?

Du får ha en flott og kreativ dag videre, Angella!!

Klemmer fra Kristin :)

VyanMica sa...

WOOOW!!! dette kortet var dritfint!!! Og i blått <3 min favorittjulefarge <3 nå fikk jeg julestemning for første gang i år. Det fortjener en *kjempestor klemmm* vyanmica

Bente sa...

Jeg er like spent hver gang jeg titter i bloggen din! Og du skuffer aldri! Nydelig kort igjen:=)

VyanMica sa...

ååååh det var såå koselig sagt <3 tusen takk og enda en klemm tilbake *elsker korta dine* <3 vyanmica

Camilla sa...

Så vakkert julekort!! Likte spesielt den lommen inni!! Lekker!:)
Det ser ut som om bloggen min er oppe og virker på bloggrullen din nå?!Men jeg har også problem med en blogg som aldri oppdaterer seg selv, selv om jeg vet det har kommet et nytt innlegg!! Jaja..
Ha en finfin kveld!
Klemmer fra Camilla.

Lene Aase sa...

Utrolig vakkert kort, lekkert rett og slett:)

Klem fra Lene.

Hanne sa...

Så utrolig lekkert julekort, Angella! Fantastisk lekkert, sånne bakgrunner vil jeg også lære meg å lage! Det er nå sånn noen ganger, at man bruker forfryktelig lang tid på å tenke og prøve ut hvordan det skal bli, men dette her ble nå i hvert fall et nyyydelig resultat!

Sukkersøt klem :)

eba sa...

Det ble et skikkelig lekkert kort! Elsker det vismenn-stempelet...

Joanna sa...

Nei men er det mulig da? Nå hadde jeg nesten oversett deg i alle de flotte inleggene ( Shame on me )
Dette er så absolutt nydelig laget med den flotte bakgrunnen og de lekre fargene og tekststempelet får en bare til å drømme om at snøflakene daler stille ned Julaften :)


Klem fra Joanna

Anonym sa...

For et fantastisk fint og kreativt kort.

oheidia sa...

Helt utrolig spesielt nydelig julekort! Liker alt ved det og skissa ble jo et veldig godt utgangspunkt og oppgaven kreativt løst! Nydelig i blått!

Jeg hadde tenkt meg på noen kurs i ski fremover, men det får jeg ikke til! Jeg venter på ny bil og det går nok kanskje 6 uker til før den er ferdig ombygd. Den gamle bilen går men det går ikke godt! Derfor er jeg mye i nærområdet for tiden!

Filharmonica sa...

Nydelig julekort Angella!
Det ligger en overraskelse til deg i bloggen min :-)
Ha en flott dag!

Snuppeline sa...

Tusen takk kjære søte lille deg for dedikasjonen. Det var en fantastisk flott måte du hadde brukt bakgrunnsarket på, og jeg som har sett arket ditt irl vet hvor vakkert det ble, og slik du hadde brukt det så ble det jo enda bedre! Riktig vakkert var dette. Du blir bare flinkere og flinkere. Nå gleder jeg meg til å se en haug med atc'er her etterhvert. hint, hint....

Takk for i kveld!

Jannhild sa...

Utrolig flott julekort, Angella!!!

Flotte detajer!! Me like ;)

Klem, Jannhild

Stefanie Reyes sa...

Greetings from Los angeles! I'm bored to death at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I really like the info you present here and can't wait to take a look when I get home. I'm amazed at how quick your blog loaded on my cell phone .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, superb site!

Stefanie Reyes sa...

Greetings from Ohio! I'm bored to tears at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you present here and can't wait to take a look when I get home. I'm shocked at how quick your blog loaded on my mobile .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, good site!