fredag 12. september 2008

TGIF

Endelig fredag... Jeg har ikke fått tid til så mye kortlaging denne uken, så jeg får heller vise dere hvor vakkert det er på Nesodden om dagen, og her bor jeg... utsikt fra hagen min.

Men i går var jeg på et helt fantastisk bakgrunnskurs med Tonje Almnes, Snupeline. Hun stråler av energi og og det var lett å la seg rive med... Jeg har funnet ut at av alle teknikker, så er glitter absolutt ikke min greie. hehe:) Nå gleder jeg meg til å ta i bruk arkene vi lagde, og jeg har lovet å dedikere kortene til Tonje.

I dag kom høstpakken fra Magnolia, og der er det sååå mye fint. Glemte selvfølgelig å kjøpe ez-mount hos Minnehjørnet i går. Så vi får se om jeg klarer å skaffe det i løpet av neste uke.

Må også fortelle noe annet morsomt. Mappekortet til Katarina tok helt av på skolen. Sist lørdag var hun i hele tre bursdager... og jeg hadde selvfølgelig laget søte selvlagde bursdagskort, men de ble skuffet over at det ikke var et mappekort med gangetabell inni. Heldigvis har jeg tidligere i uken hatt kontakt med Nordli, og tro det eller ei, men jeg har fått over 200 timeplaner med gangetabbell på baksiden... Nå blir det mappekort med gangetabell for alle i klassen hennes. Hvordan jeg skal rekke det, får vi se :) Si fra om noen vil ha!

I morgen blir det tid til Sukkersøtt...

4 kommentarer:

Hanne sa...

Så flotte bilder, Angella, du har det jo virkelig fint. Og heldige deg, som fikk med deg et kurs med Tonje!!! Jeg er ikke misunnelig i det hele tatt! *grmmpfff* Gleder meg til å se det du laget i bruk :)

200 timeplaner ja... bare å kjøpe lamineringsmaskin da ;) men så morsomt at disse kortene dine ble så populære da! Det mappekortet lå helt øverst på lista mi også :)

Håper du får en fin helg, Angella!
Gode klemmer fra Hanne:)

- og forresten ble jeg en smule imponert over at du så Real Madrid-trøya til Sivert ;) Den er faktisk kjøpt på Real Madrid sin egen butikk - i Madrid, da Karl og jeg var der i vår. En herlig by!!!

Maya sa...

Heisann hoppsann!
Jepp måtte jo bare ha det stempelt ;)
Stod Maya på det *ler* Hvertfall nå :)

Nyyydelig utsikt du har!
Jeg bor i skogen,så det eneste jeg ser er grantrær,elg og en og annen bjørn *ler*

Kos deg med alle timeplanene dine,ikke rart den gangetabell-mappen tok av! Den var rååålekker!

Ha en riktig god helg,
klemmer fra Maya

oheidia sa...

Mappekort til alle i klassen - du er litt gal sagt på en veldig positiv måte! Du får det nok til - ta et kort av gangen og vips så er alle i boks! Lykke til forresten :=)

Beverly Anne Balagon sa...

Fantastic site you have here but I was wanting to know if you knew of any user discussion forums that cover the same topics talked about in this article? I'd really love to be a part of group where I can get comments from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Cheers!