onsdag 8. oktober 2008

ATC-swapp- "En bit av livet!"

ATC- Jeg har laget en serie med ATC som jeg har kalt "En bit av livet!" 6 av disse er allerede byttet bort i en swapp som Gunn Marit arrangerer.


6 kommentarer:

Caroline sa...

for en utrolig stilig serie!!

Hanne sa...

Dæsken døtte, så stilig!!! For en kanonbra idé! Jeg klør egentlig etter å prøve meg på sånne ATC'er, men så er det alltid noe jeg bare skal gjøre unna først... *hehe*

Tusen takk for trivelig bursdagshilsen på bloggen min - treg trønder eller ikke - bedre sent enn aldri! Det er i hvert fall mitt favorittordtak :)

Nå er det jammen lenge siden jeg har nesøkt deg asså - så nå skal jeg se på resten av alt det fine du har laget siden sist.

God bedring, Angella!
Klemmer fra Hanne:)

Gro sa...

De var utrolig lekre.

Linda S. L sa...

tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, og tusen takk for beskrivelse av mappa kort (har jo funnet ut i ettertid at det er oppskrift på den hihi)

herlige flotte ATC'r!

ligger forresten en liten utmerkelse til deg i bloggen min;)

klem

Kirsten Aune sa...

Å gurimalla, såååå lekre ATC'er, Angella!

Ha en fin kveld!
Klem fra Kirsten

Benedicte sa...

Hei igjen, og tusen takk for lang hyggelig kommentar i bloggen min :-) Heldig er jeg hvis jeg får to ATC'er av deg. Kan jo være du får to av meg også, men de blir i så fall ikke like. Tenker jeg får sendt "kurs ATC'ene" på mandag:-)

Tror jeg satt to hakk lenger inn mot midten enn deg på kurset :-) Jeg skal på et kurs til i høst hos Minne-hjørnet, så det kan jo være vi sees!

Ha en fortsatt fin helg!

:-) :-) :-)