onsdag 19. november 2008

Jeg har holdt kurs ... KH 5 og 6


Jeg fikk forespørsmål om å holde kurs for kollegaene mine og deres barn, så jeg gjorde det. Siden det var så mange barn som skulle delta, bestemte jeg meg for å lage kort som var lette å lage hjemme og som ikke behøvde så mye ekstrautstyr. Vi lagde to kort og disse er valget de hadde med det andre kortet de lagde. Her fikk de velge mellom hjerte eller snøkrystall. Jeg hadde også tre stempler som de distresset... Ja, det ble mye distressing på dem. Det første kortet de lagde viser jeg en annen gang.

Jeg brukte papir fra 3endy Parir, og tekst fra Kreativ Hobby. Stemplene husker jeg ikke helt hvor er fra, men julenissen er kjøpt hos Rubber Blade, London.
Dette er kort 5 og 6 i Kreativ hobbys julekortutfordring.
Det er lenge siden jeg har blogget, og jeg har i mellomtiden fått meg ny Mac. Det tar litt tid å sette seg inn i nye ting, men nå ser det ut til at alle verktøysknappene er på plass igjen:)
Takk for besøket:)

Dette kortet er med i Kreativ hobbys juleutfordring. kort nr 5 og 6
Angella

11 kommentarer:

Kristine sa...

Ååå så fine disse kortene var Angella!
Det er kjekt å holde kurs. Jeg holdt også for barn og voksne, og det var så hyggelig. Så nå har jeg en fast gjeng her i bygden å lage kort med!!
Ha en flott uke vennen!
Klemmer fra Kristine

Kirsten sa...

Så flotte kurskort, Angella!! Tenker både små og store var kjempefornøyde!

Klem fra Kirsten

Camilla sa...

Flotte kort igjen Angella!! Jeg skal ha kortlaging på juleverkstedet på skolen i år, som i fjor. Det er det nærmeste jeg kommer kursing. Snapper kanskje opp noen gode ideer her;)
Og tentamen ja... Fikk inn en bunke norsk i dag, og engelsk på fredag.. Og jeg er midt i foreldrekonferanser også (som ble utsatt når jeg var syk..) URK, det er altfor mye å gjøre... Heldigvis har jeg fått laget noen kort tidligere som jeg kan vise fram litt etter litt;) Ellers hadde det blitt stille i bloggen min! Og har alt for liten tid til å kommentere andre også.. Men men, satser på en bedre innsats etter jul:)
Håper alt er bra med deg!:)
Go'klem fra Camilla.

PS: Når kan jeg gi beskjed til ledelsen på skolen at du kommer og tar spansktimene etter jul??;)

Anonym sa...

Alldeles flotte kort! Tenker kollegaene dine syntes dette var moro:)Skal holde et lite 'kurs' for noen venninner litt føre jul jeg og, gleder meg masse=)

Lene Aase sa...

Kanonflote kurskort, alle var nok glad når de kunne få lære å lage slike kort:)
Synest det var så flott med det store røde hjertet!!!

Klem fra Lene:)

Inger Marie sa...

Tusen takk for kommentar i bloggen min :)
Så flotte kurskort.
De stemplene du har brukt er utrolig nydelige.
Tenker både de store og små koste seg på kurs :)
God klem

Maya sa...

Nyydelige kurskort,Angella!
Kan tenke meg store og små hadde det moro :)
Ha ei flotters helg,
klemmer fra Maya :)

oheidia sa...

Flotte kort og så hyggelig at både kollegaer og deres barn fikk laget julekort med deg! Unger elsker jo vanligvis stempler og de får det fort til. Jeg er som sagt på en skole en dag i uken og assisterer i litt forskjellige fag. Klassen fikk hvert sitt klassebilde sist gang og skulle lage en mosaikk bakgrunn med firkanter (som kunne klippes opp i trekanter etc.). Dette var 10 åringer. Men, de datt litt av lasset. Kranglet om firkantpuncheren etter hvert etc. Jeg lærte noe der - gjør alt ferdig på forhånd!!!! :=)

Vel, dette er supermoro sa noen. Dette er KJEDELIG sa et par. Kanskje sånn det blir. Jeg er så absolutt ikke utdannet lærer og jeg lærer, reflekter og reflekterer enda litt mer etter hver torsdag. Lærerne gjør en viktig jobb. Noen lykkes mer enn andre - handler det om et indre engasjement for faget? Vet ikke, men det er definitivt forskjell. Jeg håper jeg er en voksenperson som viser grenser og som har glimt i øyet og ser det jeg trenger å se. Jeg øver meg på det i hvertfall!

Tror du er en dyktig/flott lærer, Angella! Det er bra... :=)

Inas lune hjørne. sa...

Så koselige kort dere hadde laget.

Jeg skal holde et tilsvarende kurs på jobb her, men vi skal ikke ha med barn. Så jeg titter litt rundt etter inspirasjon og tips til det.

Takk for titten.

Stefanie Reyes sa...

With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of exclusive content I've either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any methods to help stop content from being ripped off? I'd definitely appreciate it.

Stefanie Reyes sa...

With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of exclusive content I've either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any solutions to help protect against content from being ripped off? I'd truly appreciate it.