søndag 30. november 2008

Julekortkurs med Snuppeline


Jeg har vært på kurs med Tonje Almnes, Snuppeline, igjen. Det kommer jeg til å gjøre ofte, for hun er så flott og så flink til å lære bort. På det første kortet har vi embosset treet med sølv og pyntet med bling og glitterlim. På bakgrunnsarket er det brukt perfekt pearls.

Er ikke disse fargene herlige? Det Tonjes stil... Så enkelt å lage og så flott kort.

Her er en annen teknikk som for min del ikke ble helt bra, men nå har jeg lært det og da er det bare å øve...hehe. Enda en grunn til å kjøpe mer utstyr! Engelen er malt med perfect pearls på transparentark. I tillegg er er det brukt bladgull på vingene... Det var det jeg ikke fikk til å se fint ut.

Ha en flott 1.advent. Tenn lys og kos dere i den siste novemberdagen for i år.
Angella

6 kommentarer:

CarolinesGlede sa...

Det var utrolige stilige teknikker :) Flotte kort du har laget :).. takk for koselige kommentarer i bloggen min, de er alltid så koselig å lese!

Ha en fin søndag!
Klem fra Caroline

Madam sa...

Kjempefine kort alle tre :-)
Liker også kursene til Snuppeline veldig godt. Lærerike og inspirerende. Og resultatene blir alltid flotte.

Pia sa...

Nydeluge julekort og sikke et arbejde med bladguld og de andre teknikker, supert

Snuppeline sa...

Jeg synes kortene dine ble kjempefine jeg Angella. Selv om ikke alt klaffer slik man ønsker det på aller første kort, så betyr det ikke at det ikke vil klaffe andre gangen. Du er jo en så dyktig kortlager så jeg tviler ikke på at det klaffer neste gang du forsøker deg med bladgull!!
klem

Kirsten sa...

Så nydelige kort du har laget, Angella!! Ser ingen grunn til at du ikke skal være fornøyd! Nå fikk jeg jammen lyst til å finne fram bladgullet mitt igjen også!

Ha ei fin adventstid!
Klem fra Kirsten

Beverly Anne Balagon sa...

Hello there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding one? Thanks a lot!