onsdag 26. november 2008

Magnolia Julekort - Kreativ Hobby 7


Jeg er bare en rask tur innom bloggen. Det er mye som skjer om dagen med juleforberedelser, avslutninger, tentamen og rettearbeid. De siste er jo en del av læreryrket, og som alt annet har også dette sin sjarm. Det som ikke er bra, er den dundrende hodepinen jeg sliter med akkurat nå. Får bare håpe det ikke er langvarig, for det har jeg ikke tid til.

Viser dere her et kort med et av de nye Magnoliastemplene som kom i posten her om dagen. Dette falt jeg bare helt pladask for.
Har også brukt andre stempler fra stempelglede og Kreativ Hobby.

Ja, jeg må bare fortelle at jeg har fått meg en helt ny MacBook Pro:) En helt ny verden for Mac elskere... Som dere ser har jeg lekt meg litt med bilde, men det er bare for å teste iphoto.

Dette kortet er med i Kreativ hobbys juleutfordring. kort nr 7

9 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Herlig kort! :)
Ja, i læreryrket er det alltid nok å gjøre! Jobber en del som vikarlærer for tida. Mangler bare 3 eksamener for å ha 5 års lærerutdanning i boks selv. Og snakk til meg om hodepine - er selv mye plaget av det, til tider... Ønsker deg kjempemasse god bedring og ei flott adventstid, nå når den er like rundt hjørnet. Hilsen Hege.

Bente sa...

Helt enig ang Magnoliastemplet! Utrolig sjarmerende motiv!

Marianne sa...

Dette kortet var helt nydelig. Lekre farger, og stempelmotivet er jo bare til å spise opp!!

Klem Marianne:)

Veronica sa...

Nydelig kort! Flotte farger, og kjempefint oppsett:)
God bedring med hodepinen din:) Ja, det er en stressende tid vi er i nå... Jobber i butikk selv, og der er det nok å gjøre for tia;) Men da er det jo desto større grund til å nyte jula når den kommer:)

Gry-Heidi sa...

Kjempefint kort, fine farger og motivet er nydelig !

Klem, Gry-Heidi

Gro sa...

Ja nå flasker det seg til for oss pedagoger. Vi har ikke terminavslutning før 20 januar, så derfor starter ikke vi med tentamen før til uka. Matte har de først 16. desember. men vi er midt i gjennomføring av elevbedrift, og det er nok å holde på med.

Dette kortet er kjempelekkert. jeg er jo litt svak for det blå jeg da. Kul bilderedigering. Og stempelet er kjempesøtt!
Klem

Inger Marie sa...

Kortet ditt er nydelig.
Herlig stempel og nydelige farger.
Høres ut som du har det travelt frem mot jul.
Husk og nyte førjulstiden litt inn imellom da :)
God klem

Hanne sa...

Ja, nå har jeg sittet her og studert alt det fine du har laget siden sist jeg var innom (og det er jo skammelig lenge siden *host hark kremt*) Men du verden, masse flott asså! Flinka!

Håper du er bedre av hodepinen, misunner deg ikke så rent lite å ha muligheten til å gå på kurs hos Tonje! Selv får jeg hodepine bare av å tenke på alle julekortene jeg har igjen å lage :/

God bedring og god klem fra Hanne:)
- som skal sitte oppe og vente på Sivert Sønn (han trenger vel litt trøst etter den begredelige kampen *grrmpff*)

Torill sa...

God bedring!! Og tusen takk for koselig kommentar på kortet mitt, og dette kortet var jo så flott da!! De magnoliafigurene er jo så skjønne!!!
Lykke til med lærerjobben, videre.-) god helg og kos deg litt også da!!