fredag 9. januar 2009

Award


Jeg har fått denne av Gro og av Hege- Annie Tusen takk begge to:)
Denne må jeg bare gi videre til:
Kristine
Caroline
Maya
Camilla


Og denne har jeg fått av Gro og Kristin, Takk igjen ...!
De heldige er:
Hege- Annie
Oheidia
Desiree
Daniel

Denne har jeg fått før, men det er så annerledes enn alle andre at jeg bare må ha den med igjen... Jeg har fått den av både av Kristine og Caroline.Tusen takk!

Denne bloggen invisterer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!" Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne awarden til åtte bloggere som igjen må velge seg nye åtte.
Jeg sender denne Awarden videre til:

Hanne: Fordi du bare er der og er et fantastisk menneske som deler gleder og sorger på en personlig, åpen og ærlig måte. Du er unik, har evnen til å stoppe opp og ta et par skritt tilbake for så gå videre. Du står for kvalitet og er profesjonell med alt du viser av deg. Tusen takk!

Som dere vet så har jeg hatt en litt merkelig jul og en tung start på året, men jeg kommer meg og vet at motbakker fører oppover... Mange av dere har gitt meg koselige kommentarer i bloggen min. Det gjør så godt å bli sett og tatt vare på. Jeg er for tiden sykemeldt fra den jobben jeg er så utrolig glad i. I går dukket to kollegaer og veldig gode venninner opp hos meg. Jeg satte sånn pris på det... og hadde jeg kunnet gitt dem en award, så hadde de fått det på stedet.Angella

9 kommentarer:

Angelo sa...

Godt nytt år, Angella!
Ja, for jeg håper jo at det er det, selv om du tydeligvis har hatt det tøft i det siste! Jeg føler med deg når det gjelder familien din. Skjønner godt du har lyst til å være langt borte nå.
Du har laget utrolig mange flotte kort den senere tiden. Jeg har vært ganske fjern fra blogg-verdenen de siste ukene, så jeg har ikke sett innom deg på lenge. Men det er jo alltid koselig å kikke innom her hos deg!
Morsomt at du og jeg faktisk har valgt samme bakgrunn på bloggene våre, den er jo skikkelig flott og vinterlig, da!
Håper du får en flott dag videre!

Januarklem fra Kristin :)

Kristine sa...

Hei Angella og tusen takk for awards'en! Den varmet på en kald og guffen dag som i dag. Håper de lysere tidene som er i vente, hjelper deg med åkomme ut av den tunge tiden!
Håper du får en flott helg!
Klemmer fra Kristine

Hege-Annie Simonsen sa...

Hei igjen! Tenker på deg, jeg! Jeg satser på at tiden går fort, fram til du skal ut på reise!!! :)

Sykmeldt?..

Tusen takk for awarden! Glad for den! :) Tar den med meg videre. :) Så koselig å kikke inn her hos deg!

Ønsker deg en riktig god og avslappende helg, Angella! Varme klemmer fra Hege
- som er i gang med rydding og rundvask. Puh! tar vel pause i helga og fortsetter igjen på mandag! Noe skal man gjøre i påvente av jobb! :)

milli sa...

Tusen takk for awarden!! Kjempehyggelig av deg!
Forstår at du har hatt det tungt den siste tiden, er fælt å ha familien sin langt borte når man egentlig trenger dem hos seg.
Håper at ting snur i tiden som kommer, nå er vi jo inne i et nytt år, og forhåpentligvis bringer dette året bare gode ting med seg:)

Mange klemmer fra
Camilla

Maya sa...

Neimen søte snille Angella!!
Du er god du *klemme hardt*
Tusen tusen takk for awarden,den varmer masse!!
Håper dagene dine blir lysere :)
Go`klem fra Maya.

Angelo sa...

Hei igjen, Angella!
Jeg har gitt deg en award i bloggen min. :)

Klem, Kristin :)

Desiree sa...

Tusen takk for awarden! Setter så stor pris på å få den fra deg!

Klem!

Anonym sa...

I have seen plenty of useful issues on your web site about personal computers. However, I have got the view that notebooks are still not nearly powerful adequately to be a sensible choice if you usually do things that require plenty of power, for instance video enhancing. But for net surfing, microsoft word processing, and a lot other typical computer work they are perfectly, provided you may not mind the tiny screen size. Many thanks for sharing your thinking.

Stefanie Reyes sa...

Thanks for these pointers. One thing I additionally believe is the fact that credit cards providing a 0% rate of interest often entice consumers with zero rate, instant authorization and easy over-the-internet balance transfers, however beware of the most recognized factor that may void your current 0% easy road annual percentage rate as well as throw one out into the bad house quick.