lørdag 17. januar 2009

Award

Jeg har fått denne av min venn Kristine. Tusen takk, snille deg!

The rule's of this Award are as follow's
1) Post a link of the person who gave you this award.
2) Nominate 5 other people and give a link to there site's.
3) Let the people who you have nominated know.
4) Put a logo of the award on your blog.
Jeg vil gi denne til Hanne, Oheidia, Maya, Torill og Marianne


Og så må jeg fortelle dere at jeg skal ta med meg barna på en lang tur til Chile om to uker....Jippiii:) ...og da tar jeg også med meg en liten barneskoeske med ting og tang, så jeg kan lage noen kort der nede også:)
Men hva skal jeg prioritere, Hva ville du tatt med deg? Det eneste min mor har er papirkutter, jeg kommer et lite stykke med det. Hjelp!

klem fra en glad Angella

10 kommentarer:

Hanne sa...

Tuuuuuuuusen takk, Angella, søte du! Nå ble jeg rørt, altså...

Jeg kan jo ønske deg all verdens godt mens du er i Chile her også, og skal jeg være helt ærlig, ville jeg ikke tatt med meg noe som helst! Jeg ville bare vært der, uten en eneste kortdings i bagasjen :)

Vi snakkes, snuppa,
ta godt vare på deg selv.
God klem fra meg :)

Torill sa...

Tusen takk altså!!! Denne var ny:-)
Tusen takk for koselig kommentar også! Ja her på Steinkjer er det treff hver måned, og i april er det storteff!!!!

Synnøve Olava sa...

Hei!
Så fint å høre at du skal ta med deg barna og reise til Chile. Det tror jeg blir bra både for deg og dine foreldre. Håper det går bedre med deg!

Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

xoxo

Daniel Askeland sa...

Gratulerer!!

Vell fortjent!

Mvh
Daniel

Gro sa...

Ønsker deg virkelig god tur, men før du drar kan du hente noe hos meg.
Klem.

Kristine sa...

Du kan putte meg i skoesken!
Jeg er ganske smidig;) *fniis* kvakk kvakk!!!
Nei fra spøk til alvor.
Jeg ville malt ferdig stempelmotiv. Kuttet ferdig kartong og brettet de klar til 15x15 kort. Kuttet punte papir og matchende kartong i 15x15 cm. Så kan du kutte de videre til mindre paneler på din mors papirkutter.
Og så må man jo ha litt lim, noen tekststempler og det man får plass til av pynt. Og ellers finner du vel noe fint i Chile å pynte med. Kanskje det fins noen flotte markeder med stoffer, knapper, bånd, gamle bøker etc?!?!?
Håper helgen din var flott;)
Jannhild har nettopp reist herfra og det er veldig tomt :( Men steikje som vi har kost os amg preiket og fnist!! Skulle ønske du kunne vært her og!
Søndagsklem fra Kristine;)

Maya sa...

Åhhh nå ble jeg glad på dine vegne!
Kos deg hjemme hos familien,og du ikke ta med deg noe kortsaker,eller kanskje bare noen motiver å male.
Du kommer ikke til å få tid til å lage noe allikevel!
Og tuuusen takk for awarden,snille du :)
Klemmiser fra Maya :)

Hege-Annie Simonsen sa...

Så flott å høre at dere skal ut og reise så snart!!! :))) Tenk, så godt det skal bli!!

Synes Kristine hadde gode råd når det gjelder det du spurte om ang. kortlaging og hva du skal ta med, men sier også som Maya: tiden flyr nok når du er der - kooos dere masse sammen og nyt tida med familien!!! Ta masse bilder - som du kanskje kan scrappe når du kommer hjem igjen?.. :)

Ønsker deg alt godt! Mange klemmer

oheidia sa...

Tusen tusen takk for awarden! Setter veldig pris på den!

Så godt det blir for dere og reise til Chile! Det blir nok balsam for både kropp og sjel! Det kan jo være godt å ha med litt og sysle med. Jeg ville tatt med noen ferdig stemplede motiv. Kan du ta med distress ink på veldig småe flasker er det lurt. Litt restepapir og noen hele ark til å lage kort av. Noen stempelputer og så kan du jo lage blomster av avispapir og annet. Mange bruker å ha med en liten bok og skrive/tegne og fortelle om det man gjør slik at man husker minner og kan scrappe dem når man kommer hjem.

Litt annerledes og reise og være hos familie. Ikke sikkert du har tid eller tenker på papirhobby? jeg var en uke på ferie forrige sommer i Bulgaria og jeg hadde abstinenser fordi jeg ikke hadde papir og saks med! Jeg savnet det og sitte og tenke og roe meg ned. Den hobbyen kan jo kombineres selv om man sitter og prater med noen på kveldstid. Vi reiser til Egypt førstkommende mandag og blir borte en uke. Denne gangen skal jeg pakke med meg litt hobby i hvertfall! (klok av skade!).

Stefanie Reyes sa...

I have learned some new items from your site about computers. Another thing I have always believed is that laptop computers have become an item that each house must have for many reasons. They provide convenient ways in which to organize the home, pay bills, go shopping, study, hear music and even watch tv programs. An innovative way to complete all of these tasks is to use a laptop computer. These computers are portable ones, small, powerful and portable.