mandag 26. januar 2009

Swapp - øyner, Award og fotoutfordring


Jeg har holdt på med litt av hvert i det siste, men ikke fått det ferdig. Litt typisk meg...mange prosjekter på en gang! Det pleier heldigvis å gå bra...Dette er en av seks ATCer som jeg har sendt til Gunn Marit. Tema for swappen er øyne.

AWARD
Denne har jeg fått av Gro for en god stund siden. Tusen takk og beklager forsinkelsen.

Da sender jeg den videre til Hanne, Kristine, Camilla og Marianne

FOTOUTFORDRING
Og så har jeg blitt utfordret av Kristine og Tonje (Snuppeline) til en morsom bildeutfordring.
*Gå til mappen Mine Bilder
*Ta ut den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen.
*Vis bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet.
*Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.
*Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.


Det var bare et problem... Mac´en min er for ny til å inneholde 6 mapper, så jeg lurte til meg noen bilder fra den sjette mappen fra min manns PC. Det morsomme var jo at han hadde Chile-bilder fra i fjor i den, og da måtte jeg bare vise dere noen flere. Det første er nr 6 i mappen.

Et lite avbrekk fra en lang biltur resulterte til at vi stoppet ved denne elva for å la barna bade litt. Kaldt men deilig:)

Midt i Chile ligger "Villa Baviera" en Tysk koloni som etter 2.verdenskrig har nærmest vært et hellig område for rømte nazister. Egen stat i Chile og var lukket for omverdenen. Ikke særlig stort, men med stor makt og redsel for de som bor i nærheten. Dette området ble først åpnet etter at Pinochet mistet makten mot slutten av 90-tallet. Spesielt å møte et skilt hvor du blir advart mot eksplosiviteter under bakken.

Katarina elsker dette når hun er i Chile. Bade og leke på den mørke vulkansteinstranda i Pelluhue. Ca. en og halv time fra byen Parral hvor vil holder til.

Dette er en spesiell måte å sjøsette fiskebåtene på. Et tyvetalls av båter som blir dratt ut av to svære okser. Det er tydelig at dette har de gjort før.

Hva barna gleder seg mest til er å kose med tante Anne Luisa og besteforeldrene i Chile. Nå har jeg endelig fått frem koffertene, men vet jo ikke helt hva jeg skal ha med meg... med andre ord, så er jeg av dem som hater å pakke. Det ender som regel med at jeg glemmer det jeg egentlig trenger...

Jeg sender denne utfordringen til Oheidia, Bente, Camilla, Ida, Veronica og Caroline
Lykke til!

klem
Angella

8 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Så nyydelige bilder! *sukk* Får virkelig lyst til å reise på ferie!!... ;o)


Takk for kommentar i bloggen min! Ja, gutten vokser fort - er konfirmant før man vet ordet av det...! Synes bare tiden går fortere og fortere, jo eldre jeg blir... Det gjelder å ta vare på gode minner - derfor er jeg blitt så bestemt på at jeg skal komme i gang med scrapping av bilder i løpet av dette året! Men for tiden er det mye å gjøre her; har renholdsjobb, i påvente av noe annet... Er skutt når jeg kommer hjem fra jobb, enkelte dager.. men har jobbet med renhold før, så det er okay jobb! Jeg må også lese til mine siste eksamener på lærerutdanninga. Når jeg er ferdig vil jeg ha 5 årig lærerutdanning bak meg - gleder meg til å få alt i boks!! :))

Ha en fin kveld! Og god tur, om jeg ikke "ser" deg igjen før du reiser?!... :o) KLEM

Kristine sa...

Ååå for noen herlige bilder fra Chile!
Ønsker bare mer og mer at jeg var sånt slangemenneske som kunne pakke seg samen og passe i den skoesken du skal ha med deg!
Og så måtte du hatt plass til kameraet mitt og da;)
Tuuusen takk for award og god bedring til barna;)
Klem fra meg;)

Camilla sa...

Ååå for noen flotte bilder fra Chile!!! Tenker du har lyst ned dit nå i disse kalde og mørke tider:) Og tuusen takk for award da!! Ble jeg kjempeglad for!! Men fotoutfordringen ble litt miss, den sjette mappen var bilder av noen som sikkert ikke vil i bloggen min, kanskje jeg skal ta en titt i den andre PC'en vi har, som du.. og se om resultatet blir bedre da;)
Ha en finfin uke!!
Klemmer fra Camilla.

Bente sa...

Såååå flotte bilder! Og så flotte mennesker som er på bildene:=)
Jeg skulle så veldig gjerne kunne utført denne utfordringen... men jeg har ett lite problem.... PC'n min har sagt takk for seg... så den jeg knoter på nå er lånt - har derfor ingen bildemapper liggende med unntak av bildene jeg har tatt av kortene jeg har laget hittil i år.

Gro sa...

Så fantastisk flott bilder! Ser helt herlig ut.Så deilige strender. Forstår Katarina godt, fikk lyst til å bli med deg og sitte pa stranden sammen med henne.
Sympati til deg for ulempen med all reisning, pakkinga - pakking er noe herk!
Hvis jeg ikke "ser" deg før du riser får du og barna ha en kjempefin tur!
Kos dere masse!

Filharmonica sa...

Takk for hyggelige kommentarer i bloggen min :-)
Har gitt deg fotoutfordringen jeg, men så nå at du allerede hadde fått den av noen andre....
Ha en riktig flott dag!

Gunn Marit Solli Håland sa...

Så herlige bilder fra Chile Angella! OG tusen takk for nydelige ATC'er som jeg mottok i postkassen min i dag, bra jobba!!

Marte sa...

Tusen takk for kjempekoselig kommentar! :)

Bildene du har lagt ut er bare så herlige, jeg vil også til Chile! God tur til dere! :)

Klem fra Marte