torsdag 12. mars 2009

Hjemme igjen! - Awards

Hei
Nå er jeg hjemme igjen...og det er deilig. Jeg har kost meg masse, slappet av og egentlig ikke gjort så mye. Det er nå slitet begynner. Her ligger det fire kofferter utover stua og det er litt av en jobb med å sortere og sette ting på plass.
Litt av en overgang må jeg si... her snør det vannrett og annekset med hobbyrommet er mer eller mindre nedsnødd. Så da får det bare vente litt, for dit kommer jeg meg ikke inn på en stund:(
Mens jeg har vært borte har jeg fått denne awarden fra Kristine og Gro. Tuuusen takk. Den var kjempesøt.


Og denne har jeg fått av Kristin...klem til deg!


Til slutt må jeg takke får denne som jeg har fått av Gro og av Hege-Annie... klem til dere også.


Så utrolig snilt av dere og huske meg mens jeg har vært borte.
Om jeg må gi disse videre, ønsker jeg å gi dem til min 10 topp Kommentatorer. Nyskjerrig! Du finner dem til høyre på siden min.:)

Jeg har lovt dere en ferie candy... gi meg tid til å ta bilder så kommer den i løpet av helga. Jeg må bare rydde litt først:)

Snakkes
Angella

5 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Tuusen takk for disse, Angella! Lokaliserte meg selv som på din topp 10 kommentatorliste - har aldri lagt merke til den før..

Godt å "se" deg igjen! Og godt å høre at dagene i Chile har vært fulle av avslapning. :)

Kan du sende deg adressen din på hegeas@start.no - jeg har jo noe som har ligget her og ventet på deg! :)

Ha en fin kveld - og god rydding!
Klem, Hege

Hege-Annie Simonsen sa...

...sende MEG adressen din, skulle deg selvsagt være! ;) ... Hihi!..

Gro sa...

Velkommen tilbake! har savnet deg disse siste ukene. Jeg er glad for at du har hatt gode feriedager og bare slappet av og kost deg. Håper min DT venninne Kristine også hadde en fin tur He he!

Tusen takk for awardene. Jeg ble glad for å være på topp 10 lista di, og er jo ganske fornøyd med å være på toppen. LOL Håper jeg holder meg der!
Vi snakkes!

Desiree sa...

Velkommen hjem igjen!! Så godt å ha deg på norsk jord igjen, men kan nok tenke meg at det var trist å reise fra dine kjære! Gleder meg til å høre mer om turen din!

Ha ei riktig god helg, Angella!

Klem fra Desiree

Anonym sa...

I not to mention my guys ended up examining the good tactics located on your site and then immediately got a horrible feeling I had not expressed respect to the website owner for those strategies. Most of the people are already as a consequence happy to read through all of them and have in effect in fact been taking advantage of them. I appreciate you for genuinely simply helpful and then for settling on such useful themes most people are really eager to learn about. My very own honest apologies for not expressing appreciation to earlier.