onsdag 8. april 2009

Sukkersøtt 35 - skisse av Kristine


Kristines herlige skisse for Sukkersøtt er helt nydelig å jobbe med. Den er enkel, men likevel en utfordring med tekst og fargevalg... Jeg er i vårstemning. Her ute har snøen smeltet nesten helt bort. Blå og gule krokuser var de første blomstene jeg så i hagen. Under det store kirsebærtreet har også snøklokkene brøytet seg frem og antydninger til tulipaner som jeg aldri får gleden av å oppleve. Jeg har nemlig vært så dum og plantet godt over to hundre tulipaner midt i et rådyrtråkk...buhuuuu:(
Så fargene på kortet er preget av de nydelige blomstene i hagen. Jeg har brukt ark fra Basicgray og 3endypapir. Stemplene er selvfølgelig fra Magnolia. De små tekststemplene " omsorg" og "vennskap" på hjørnet, er fra Snuppelines Design.


Ja, påsken i år hos oss handler om vennskap og omsorg. Her ser dere lille Elias som også har stor glede av å male på trykk.

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!
klem
Angella

9 kommentarer:

Maya sa...

Nydelig kort du har laget,Angella!
Og så flott bilde av lille Elias som sitter å maler,med solskinn i luggen og greier :)
Her snør det idag,og er skikkelig hobbyvær!
Go`klem fra Maya :)

Bente sa...

Så fint guttekort! Flott med jordfarger!

Hildegunn sa...

Herlig kort med nydelig trykk!
Så koselig at dere er flere i familien som har glede av å male :)

Ønsker deg ei riktig god påske!

May-Bente sa...

Kjempe flott kort, nydelig papir du hadde brukt.
God påske.

Gry-Heidi sa...

Nydelig kort, og flotte farger!!
Koselig at det er flere som ser gleden i å male :)
Ønsker deg en strålende påske:)
(her har det regnet i hele dag)

Klem, Gry-Heidi

Aina sa...

Så koselig påskekort!

oliver sa...

Dette var proppfult av flotte detaljer. Et kort jeg ble sittende å beundre!

oheidia sa...

Nydelig kort du har laget, Angella! Veldig vårsteming over dette. Det er flott at blomster titter frem og varmer oss med farger og håp om en lysere tid som kommer. Vinteren har vært så enorm lang denne sesongen og man kjenner behovet for å være ute etter alt for lang tid inne. Jeg håper virkelig at dine krefter kommer sakte men sikkert frem igjen - for noen ganger skal man ta tiden til hjelp og ikke haste. Man skal få lyst til å prestere igjen, på egen hånd og i sitt eget tempo. Jeg har vært der og vet at det stemmer og det tror jeg du også vet :=)

Men, gleder meg til å møte deg denne våren - for det må vi få til på et eller annet tidspunkt. Jeg er jo mobil etter at jeg fikk ny bil i februar i år og det er bare så utrolig deilig!

Hos oss ligger Leon med omgangs syke. Han begynte i går kveld og har kastet opp i hele natt og har feber. Litt rolig påske de første dagene med andre ord og så får vi se om vi kan komme oss ut alle samlet hvis ikke mannen blir syk (han er den eneste som til nå ikke har hatt denne omgangs syken!).

Tiden får vise.

STOR klem fra Heidi

Marianne sa...

Kjempe lekkert kort!!!