fredag 29. mai 2009

Sukkersøtt 41

Og jeg som trodde at jeg var ferdig med konfirmasjonskortene... Får håpe dette er det siste for i år. Det er et ganske enkelt kort å lage, men det er jo et guttekort. Motivstemplet er fra Tim Holtz, svirler og tekst fra stempelglede. Siden dette ikke er et fargelagt trykk sender jeg det inn som mitt bidrag til sukkersøtt.

Ha en riktig god pinse... Jeg skal kose meg med hagearbeid, kanskje årets første bad?

Angella

8 kommentarer:

Gro sa...

Nydelig kort. Det collage-stempelet var flott.

Ha en strålende pinse.

Bente sa...

Ett kort med klasse!!!

Hanne sa...

Å, så flott, Angella, det stempelet var helt midt i blinken til dette kortet! Man trenger jo ikke alltid å sitte på timevis for å få laget noe som de som får blir fornøyd med - det ha i hvert fall jeg måttet fortelle meg selv mange ganger i vår - kjenner jeg har konfirmasjonskort LITT oppi halsen *hehe*

Riktig god pinse til deg - jeg håper også på litt hagepuslingstid (som konkret betyr å fjerne ørtogførti stykk løvetann *blæh*)

God klem fra meg til deg :)

Pia sa...

wow lækker rå stil

Hege-Annie Simonsen sa...

Kjempeflott kort! Likte det motiv-/collagestempelet innmari godt!!
Ha en riktig fin pinsehelg! Årets første bad? Åh, som jeg ønsker jeg bodde litt lenger sør, noen ganger... Klem, Hege

Angelo sa...

Så lekkert kort, Angella. Det motivet var nydelig. Det får jeg skrive opp på ønskelisten (som er laaaang).

Kos deg med hagearbeidet og jeg håper du har fått det varmt nok til å bade :)

Klem, Kristin :)

May-Bente sa...

Jeg fikk helt panikk her om dagen, dataen nektet meg å inn på bloggen din. Vet ikke riktig hva det var, men tror det kan ha noe med oppdateringen min å gjøre. Huff. Men heldigvis tillater den igjen. *Ler*
Nydelig kort, Angella!!

Klem:))

Stefanie Reyes sa...

Thanks for sharing your ideas right here. The other point is that every time a problem develops with a personal computer motherboard, people should not go ahead and take risk regarding repairing this themselves because if it is not done properly it can lead to irreparable damage to the complete laptop. It will always be safe to approach the dealer of a laptop for the repair of the motherboard. They've got technicians that have an experience in dealing with notebook motherboard issues and can make the right diagnosis and perform repairs.