mandag 8. juni 2009

Just Magnolia Week 8


Denne uken er det en skisseutfordring for Just Magnolia.
Dette kortet er laget til Else, førskolelæreren i barnehagen til Elias. Det var sommeravslutning i dag, og i tillegg markerte vi Else med vel gjennomført førskolelærerutdanning. Lilleengen er en liten familiebarnehage som har som fokus på natur og uteliv. Dyr og småkryp er det morsomste Else vet om, og barna lærer selvfølgelig masse av henne. Derfor har jeg valgt dette Magnoliastempelet. Papiret er fra MME. Tekststempelet og svirler er fra Stempelglede.

Hyggelig at du stikker innom.
Angella

10 kommentarer:

Bea sa...

Dette kortet var jo bare helt nydelig! Og bare hyggelig å legge igjen kommentarer, er jo så morsomt å se hva andre lager :)

Gro sa...

Helt herlig. Så heldige barna er som får lære om småkryp. Det er jo bare så spennende. Vi fant en bille i her hjemme i dag, og jeg la den på ryggen så barna skulle få se hva den gjorde dag. Den hopper nemlig, heldigvis landet den på ryggen to ganger slik at de virkleig fikk se hvordan den hoppet ca 15 cm. Elias (snart 4) syntes det var kjempestas.

Så flott kort du har laget. De papirene fra MME er jo så flotte og sommerlige, og det er kortet ditt også. Fint med blomsten bak.

Du har spurt etter swirlstemplene jeg bruker. Jeg har tre sett fra Autumn Leaves. Swirl 1, Elegant Flourish (som jeg bruker mest) og Flourishes 3.

Klem

Tab sa...

Oooooh I love your card, such a sweet image and I love the colours and papers you have used. Great take on the sketch too!
Hugs Tab xxx

Kristine sa...

Hei vennen!
Wow, for et vakkert kort du har laget og jeg er sikker på at mottaker likte dette veldig godt. Tilda er så søt med den marihønen;)
Ha en flott dag!
I morgen er det Bruce Springsteen konsert på meg!
Klemmer fra meg til deg

Torill sa...

Dette stempelet er jo helt perfekt da!! Kjempelekkert! Hærlige farger også! Regner med hun ble glad for dette:0)

May-Bente sa...

Nydelig kort!!!

Klem:))

Anonym sa...

a wonderful card Angella,
the colours are so pretty, a wonderful take on the sketch. hugs rachxx

Kim Piggott sa...

Wow so beautiful!
Love your gorgeous colours and fabulous detail!
So amazing!
Thanks so much for joining us at Just Magnolia!
hugs
kim x

Bev sa...

Fabulous card, such wonderful detail! Thanks for joining us at JM this week x

Stefanie Reyes sa...

Yet another thing is that when evaluating a good on the net electronics shop, look for web stores that are consistently updated, trying to keep up-to-date with the most current products, the most beneficial deals, in addition to helpful information on product or service. This will make certain you are doing business with a shop that stays over the competition and provide you what you should need to make educated, well-informed electronics acquisitions. Thanks for the significant tips I have learned through your blog.