mandag 3. august 2009

Hipp-Hipp Hurra for Sukkersøtt- Jubileumsutfordring #3

Sukkersøtt fortsetter å feire. Dette er utfordring nr 3, hvor du skal lage noe som er i din stil eller som du har dilla på. Min stil er mye rart og jeg prøver meg på det meste av teknikker. Jeg lar meg gjerne inspirere av andre kortlagere og ikke minst av stempel og papir. 
For meg er det vanskelig å lage et kort uten stempelmotiv, blomster og bånd. Blonder er de fineste båndene syns jeg. Og så må jeg ikke glemme å fortelle at Swirler er noe jeg har fått dilla på i det siste:)
Her har jeg maskert to magnoliastempler og farget med distress... Ja, jeg legger ikke skjul på at jeg lar meg inspirere av superflinke Camilla

Ha en flott uke. Jeg benytter dagen til husarbeid og tenker på at jeg bare har en og en halv uke igjen av ferien min:/
Angella

18 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Det var virkelig et nyydelig kort!;D Jeg blir også inspirert av Camilla;P! Lykke til!:o)

Kristine sa...

Hoal guapa!!!
Hvordan står det til med deg? Skinner solen hos deg også? Her har den tittet masse fram i dag o gdet har vært bra temperatur, men jeg er forkjøla og sitter bare inne :(
Men da får jeg jo tid til å bloggsurfe litt og se på alle lekre kort som har blitt laget i det siste;)
Dette søte kortet ditt var jo bare så nusselig. Kjempe flotte farger du har brukt og lekkert fargelagt;)
Store klemmer fra Hardanger;)

Aina sa...

Ååååh,dette var kjempesøtt! Nydelige farger og detaljer :O)

Gry-Heidi sa...

Ååååå, dette var også bare helt nydelig!! Du er så flink til å sette sammen forskjellig stæsj! Nydelige farger og kjempekoselig motiv.
Det hadde vært koselig med en tur til Nesodden, vet ikke om jeg får kreert så mye, men jeg er god til å skravle *ler*.

Klem :)

Camilla sa...

Ååå "sukk" så nydelig kort!!! Du er superflink selv, men jeg blir jo kjempeglad for at jeg kan inspirere litt!:) Uff ja bare en og en halv uke igjen av den lange ferien vår.... Det har gått altfor fort, og jeg har ikke lyst på jobb igjen så snart!!
Ha en fin uke, vennen!
Klem, Camilla.

anne bodil sa...

Nydelig kort!! herlige lyse farger, flotte detaljer, og nydelig malt motiv. :)

Marianne-db sa...

Så utrolig skjønt kort! Nydelige farger og mange fine detaljer! Herlig motiv :-)

Klem Marianne

Gro sa...

Super nydelig kort. Både farger, papirer og motiv er herlig.

Pia sa...

kanon nydeligt kort, skønne farver og motiv

Marimer sa...

Gracias Angella por tu comentario, me llena de orgullo.
Cuando alguna amiga que maneja tan bien el scrapbooking, como tú, me felicita, pienso que algo estaré haciendo bien. Tengo en un escalón muy alto a todas las artistas de Noruega y norte de Europa, para mí, sois las reinas del scrap, por la sensibilidad, creatividad e imaginación que teneis. Dominais este arte a la perfección. Voy a seguir viendo tu blog y si no te importa te seguiré tu trabajo en adelante .Saludos desde Tenerife-Canarias.

Inger-g sa...

Nydelige farger - kjempeflott kort!

Kaia sa...

Kjempeflott kort i nydelige skjønne farger, nydelig pyntet.
Og jeg er enig med deg, det er mye inspirasjon å hente hos andre bloggere, og vi har vel alle våre favoritter (skal ikke nevne navn)
Du får ha en fortsatt flott ferie, nyt hver eneste dag du har igjen.
Klem fra Kaia

Anonym sa...

Hei Angella. Tuuuusen, tuuuusen takk for en helt vannvitig nydelig hobbypakke:))Du er så utrolig søt:) Alt i pakken var så nydelig at jeg ble helt tårevåt;stempler, bånd, blomstrer har jeg nå ihvertfall i masssse vis:))Det var helt nyyydelig! Ser du har brukt det ene stempelet på dette kortet her, og når jeg blar nedover finner jeg de igjen, og det er jeg kjempe glad for og håper det er greit om jeg henter litt inspirasjon;)Dette kortet var superduper fint:))

Sommerkortet ditt var helt nydelig, og jeg er såå evig takknemlig over at du velgte og gi det til meg! Det er jeg så utrolig stolt over.. Jeg lurer veldig på om du kan være så snill og sende meg adressen din, for jeg har en liten overaskelse til deg!! Isåfall for du det ikke før skolestart!! Hihi..

Jeg føler at du har støttet meg hele tiden på bloggen min og hjolpet meg når jeg har trengt hjelp! Jeg ser opp til de fleste bloggere, med deg Angella, du står øverst på topp! Du tar deg tid til og se på blogger og legge igjen hyggelige kommentarer, på blandt annet bloggen min. Andre bloggere føler det ut som om de gir blaffen i oss små og gidder ikke bruke noe tid på oss. For eksempel på den første bloggawarden min valgte jeg å gi den til noen voksne bloggere og noen små. Jeg var innom på de bloggene og sa at det lå en bloggaward til dem på bloggen min og roste dem for det de lager, men det var kun noen få som tok utfordringen min, og sa at de hadde fått den før og ga igjen en kommentar så jeg var klar over det! Det syntes jeg var kjempe flott:))Men jeg blir litt lei meg når folk ikke en gang gidder å se på awarden...

Du har vært så utrolig god og snill mot meg, og ble blandt annet min første følger som jeg er så glad over! Jeg setter så pris på alle hygglige kommentarer og det varmer stert! Ha en super dag og tusen takk igjen!

Klem fra Hanna

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
May-Bente sa...

Herlig kort!!
Skjønne farger og maskering.

Håper du koser deg i ferien, nå fikk vi iallefall litt sol idag. Det er jo jammen ikke verst. He,he.
1 1/2 uke igjen.. heldig du..

Klem:))

Hildegunn sa...

Nyyyyydelig sommerkort i delikate farger! Lekkert med blonde og swirler, herlig med krona!

Ønsker deg en flott kveld, og nyt siste rest av ferien din!

Gro sa...

Helt herlig Angella! Du er så flink!
Liker godt fargene, og det stempelet er kjempesøtt.Det ble så fint med det rosa og lyseblå, og perletrådene på siden gjør seg veldig godt!
Flott at du likte trykkene jeg sendte deg!
Klem fra Gro

Sigrun sa...

KJempefint kort!