tirsdag 20. oktober 2009

Min sønn og jeg!

Min sønn på 5 1/2 år har blitt kravstor når det gjelder kort. Sist helg skulle han i bursdag og jeg hadde egentlig andre planer enn å lage kort den dagen. Så jeg tok frem en eske med ferdige kort og lot han velge... Nei du, det ene var for barnslig, det andre for stygt, det tredje for blått, osv. Ja, dere aner ikke hva han kom med av svar.
" Vi må nok gå ut i annekset mamma, for Christine skal få et fint kort!", sa han til slutt... Så da fikk han viljen sin igjen. Det irriterer meg litt at han alltid får det, men denne gangen koste vi oss faktisk litt:) Han fikk velge motiv, farger, blomst og kronen. Mest fascinert var han over hjertepunchen.

Så her ser dere resultatet. Motiv fra The Greeting Farm og tekst fra Papirloftet.
Og en glad gutt :)


Angella

16 kommentarer:

Inger Marie sa...

Høres ut som en herlig sjarmør du har...
Kortet dere laget ble jo kjempe flott :)Nydelige farger og detaljer.
Forstår godt at han likte hjertepunchen, den er kjempe lekker.
Ha en fin dag!
God klem

Hildegunn sa...

Utrolig nydelig kort du har laget!
Herlige farger, flott oppsett, lekre stempler! Den hjertebordpunchen er kjempeflott, jeg har sååå lyst på den :)
Morsomt at sønnen fikk viljen sin, han har da skjønt at du lager utrolig flotte kort!

Ønsker deg en flott dag!

Klem

Anonym sa...

Nydelig vakkert kort:) Så herlig! Du er så flink!! Høres ut som en liten sjarmør den sønnen din! Men det er jo viktig at en jente får et perfekt kort.. ;) Hehe!! Men jeg skjønner ikke at ikke noen av de andre kortene dine IKKE var fine nok.. Men et herlig kort Angella! Det skal du vite:-)
Ha en flott dag!
klem,Hanna

Aina sa...

Så morsomt at han er så opptatt av dette da. Og kortet ble jo kjempeflott :O)

Kristine sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Pia sa...

sååå nydeligt kort

Gro sa...

En gutt som vet hva han vil ha - høres bra ut.
Og kortet var jo nydelig.

Klem.

Jannhild sa...

Herlig herlig herlig!! Syns jeg ser han der han har sett seg ut et kort i hodet, og ikke finner det blandt de ferdige du hadde :) Tror nok ikke han mente at de var stygge, men de var nok ikke akkuratt sånn som han hadde tenkt seg det. Du lager jo bare lekre kort, vennen!

Ser dere har kost dere, og fått til et nydelig kort til jenten som skulle få det! HErlige farger og nydelige detaljer og pynt :) Kjekt at han ble fornøyd, og at dere koste dere!!

Go'klem fra Jannhild!
Natta

May-Bente sa...

Jeg er fasinert selv også,...helt utrolig nydelig var det!!!

Klem:))

bestevenn sa...

Det er morsomt når barna begynner å se ting, han har jo da vurdert kortene du hadde fra før og fant at det ikke passet til det han tenkte seg... Har scrappet med to barnebarn idag, de synes det er stor stas. Og puncher gjør stor lykke.

Lambi sa...

Hihi,så artig sønnen din høres ut! Han fikk iallefall et nydelig kort å gi til sin lille venninne! :) Ha en fin kveld! :)

oheidia sa...

Hærlig historie om din sønn og deg! Jammen godt dere koste dere og man ser kosen i kortet også - her er det harmnoni og kjærlighet hånd i hånd. Kan tenke meg at hans lille venninne likte kortet godt!

Håper du har det fint om dagen. Jeg synes det er blitt både kaldt og grått ute men prøver å ikke bli vinterdeppa av den grunn. Litt snø hadde hjulpet (sier jeg som setter meg fast i snø så fort den kommer!).

Hege-Annie Simonsen sa...

Kan tenke meg dere hadde det koselig med å lage dette! :)) Nydelig kort! De blomstene og motivet er jo bare såå søte!! :))

Tuusen takk for kommentar i bloggen min! Setter alltid stor pris på det at du tar deg tid til å legge igjen noen ord. :) Beklager at jeg ikke er så bloggaktiv lenger - jeg prøver, men føler ikke at tida strekker til, til alt jeg gjerne vil gjøre!.. Får håpe det ordner seg med tida!

Håper du koser deg sammen med familien i helga! STOR klem, Hege

eba sa...

Så artig! Han fikk iallefall med seg et nydelig kort! :)

Tessa sa...

kjempesøtt!!

Anonym sa...

Woah! I'm really loving the template/theme of this site. It's simple, yet effective. A lot of times it's very difficult to get that "perfect balance" between superb usability and visual appearance. I must say that you've done a fantastic job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Safari. Exceptional Blog!