onsdag 30. desember 2009

Julekort til min mor... Sukkersøtt 64 - Håp + Candy

Hver jul håper jeg at min familie i Chile skal få en fin jul sammen... som regel skjer det ett eller annet som gjør at ting fort blir snudd på hodet. Hittil har det går bra... og jeg håper at de får et godt år sammen. Jeg sender dette inn som mitt bidrag til Sukkersøtt 64 - Håp.
Jeg har brukt stempler fra Magnolia, Papilion og Et trykk... På innsiden ser dere et stempel med Feliz Navidad som jeg fikk laget i Chile i fjor...

Baksiden med med stempel fra Et trykk. Papir fra 3endy papir og Kreativ Hobby. Det er ikke ofte jeg dekorer alle sidene, men dette er et ganske spesielt kort.... Det gikk til min mor :)

CANDY:
Det er fortsatt lov til å henge seg på... Vil du ha dette stempelet må du legge igjen en kommentar i dette innlegget. Dere som allerede har skrevet en kommentar i de forrige postene, får ekstra lapp(er) i hatten. Frist 3. janur

Julehilsner fra Angella

10 kommentarer:

Gry-Heidi sa...

Så koselig dette kortet var, Angella ! Nydelig pyntet, gjennomført på alle sider! Tenker nok moren din blir glad når hun får dette :o)

Klemmer :)

Gro sa...

Kortet er kjempenydelig. Selvfølgelig er Tilda nydelig, og det var flott bruk av papillo stempelet - tror faktisk jeg har det, men ikke brukt det.

Jeg pynter som regel kortene på alle sider når det er til en spesiell anledning, så derfor ble julekortene mine som de ble - kun for- og bakside. Men jeg synes det var en lur løsning, jeg!!! :oP

Anonym sa...

Hei

Det var et nydelig kort du hadde laget til din mor

bestevenn sa...

Nydelig kort, og er med på et ønske om at de skal få en fin jul. Godt nyttår til deg.

Kristine sa...

HEi på deg vennen!
Nå stikker vi snart på fjelet en tur og det blir uten internett og mobilsignal!
Så da må jeg takke deg for året som har gått, alle de flotte kommentarene du har lagt igjen på bloggen min og for all inspirasjonen du gir!
Håper 2010 vil bli et kreativt år for deg!
Godt nyttårsklemmer fra Kristine;)

Kaia sa...

Kjempeflott kort a su madre.
Ikke lett å være så langt fra sine kjære i høytiden...
Muchas Cracias por todos los comentarios en el 2009, og all inspirasjon.
Ha en flott nyttårsfeiring, så snakkes vi i 2010.

Nyttårsklem fra Kaia

Lise sa...

Så utrolig flott kortet var. Likte å godt rødfargen du har brukt og hvordan du har pyntet det. Røtt og hvitt - lekkert!!
Håper både du og familien din har hatt en fin julehøytid.
Ønsker deg alt godt for det nye året.

klem, Lise

Hildegunn sa...

Lekkert kort du har laget!
Flott forseggjort på alle sidene!

Tilda er lekkert malt!

Klem

Benedicte sa...

så nydeligt kort

Cathrin sa...

Kjempefine kort du har laget gjennom året! Fortsatt godt nytt år til deg, gleder meg til å se hva du lager i året som kommer. :o)