søndag 3. januar 2010

Trekning av romjulscandy

Det var den lille krabaten her, Elias, som var den mest troverdige i familien i kveld...og den eneste som var tilstede da trekningen pågikk...Ja, dette er alvorlige saker.
Og da må man ikke se...
Ta-ta...
...og vinneren er Cathrin.
GRATULERER!!!
En liten pakke med to store stempler, bånd og annet pynt sendes til deg om du sender meg adressen din...

Da er det bare å vente til neste gang. Takk til alle dere som har vært med i disse dagene ....og en stooor takk til Anne Bente, Kristine, Gro, Hege-Annie og Jannhild for flotte julekort som dekorer kjøkkenet mitt, og vil gjøre det helt til påske... De har allerede blitt tatt ned av flere gjester som har beundret deres kreativitet! En klem til dere.

Angella


7 kommentarer:

Guro sa...

Herlig trekning :-)

Cathrin sa...

Ååååå, så morro og tusen takk for at jeg fikk sjansen til å være med og ikke minst vinne. For en herlig start på det nye året! Du får hilse Elias og takke så mye for at han trakk meg. Skal sende deg en mail med navn og adr med en gang, men vet jeg har hatt litt problemer med mailen min før jul og at den ikke bestandig kommer fram til mottaker. Skulle du ikke høre noe fra meg de nærmeste dagene håper jeg du sier fra så skal jeg se om jeg får gjort noe med problemet.
Ennå en gang tuuuuusen takk! Fortsatt godt nytt år til deg og dine!
-klæm ei suuuperglad Cathrin-

Kaia sa...

Hei.
Gratulerer til vinneren....
Og for ei flott ..ti på topp... liste du hadde lagt inn i innlegget under.
"Me gusta mucho"
Ha ei flott uke.
Klem fra Kaia

Cathrin sa...

Tusen takk for kjempeflott pakke som lå å ventet i postkassa mi i dag! Kjempemye fint som jeg kan love deg kommer til å bli brukt i tiden framover. Er helt overveldet jeg og kjempeglad! Tuuuusen tuuuusen takk ennå en gang, Angella!
-klæm-

Gry-Heidi sa...

Det ligger noe til deg i bloggen min :o)

Klem :)

Gry-Heidi sa...

Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å blitt med på Ski-treffet :) Når er det, og hvor melder jeg meg på ?
Mener jeg har lest om det for en tid tilbake... men hvis jeg ikke ordner det med en gang så forsvinner det fra hodet mitt :o)

Klem :)

Anonym sa...

Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept