onsdag 17. mars 2010

Hjemme fra Ski-treffet

Jeg har endelig kommet meg etter Ski-treffet. Ikke at det var så slitsomt, men så mange inntrykk på en gang. Ikke nok med at jeg hadde Kristine på besøk hjemme, men jeg fikk treffe så mange flotte bloggvenner. Og gjett om jeg fikk skravlet :)) Jeg trodde faktisk at jeg skulle få gjort så mye... men nei! Bare tre kort, en fantastisk boks og en mappe. Så dette er det første, godt inspirert av Kristine som satt ved siden av meg...

Jeg fikk et lynkurs i promarkers. Jeg lærer og lærer :)
Motivet er fra de gamle Hänglar og papiret er fra Maja Design. Tekst og svirler er fra Stempelglede.
Å dekorere innsiden har jeg ikke vært flink til... men så blir man jo så inspirert av andre at det også må prøves ut.

Da kommer de andre kortene i tur og orden :)

Vi snakkes
Angella

11 kommentarer:

bestevenn sa...

Kjempekoselig å treffe deg igjen. Et veldig trivelig treff, og med unntak av pink lady (Laila)!, var det ingen i nærheten av meg heller som hadde stor produksjon! Kortet ditt er helt nydelig. Nydelige farger, motiv og pynt.Likte så godt stemplingen av svirler i kantene.

Gro sa...

Hei vennen og takk for en superflott helg. Det var helt topp. Har jo fridagen min i dag, og jeg sitter å koser meg med esken til Kristine.
Synes du er veldig flink med fargeleggingen, jeg, og kortet er kjempefint.
Har "luftet" ideen med at vi ønsker å få til å treffes litt oftere, i heimen, bare sånn at de er forberedt.

Klem :o)

Gry-Heidi sa...

Hei og hopp :) Kortet er kjempelekkert, på alle sider!
Nydelig fargekombinasjon ! .. og du synes du fikk gjort lite, hi, hi hva skal jeg si med mitt ene kort og en halv boks *fnis*. Takk for en super helg, forresten :o)


Klem :o)

Sivic sa...

Nydelig kort!!
Jeg lager sjelden mange kort på treff, men får så mye inspirasjon, at etterpå blir det ene etter det andre kortet snekret sammen på hobbyrommet : )

Pink lady sa...

Hei Angela, takk for sist.
Kjempe koselig å hilse på deg på Ski-treffet! Du fikk laget en del du også da:-) Jeg var ganske produktiv egentlig, fikk laget 5 LOèr og 2 enkle kort:-) Ikke noe stress for meg, men Hege ble helstressa!! hihi:-)

Kortet ditt ble bare helt nydelig!
Lekkert med alle swirlene på forsiden og inni kortet. Flott fargelagt motiv, stilige sommerfugler og lekker effekt med klokka.
Ha en fin kveld!
Klem Laila.

Kaia sa...

Kjempeflott kort. Jeg elsker jo Maja ark erlig hanglar stempel, og nydelig fargelagt...
Gleder meg til å se resten...
Klem fra Kaia

Guro sa...

Nydelig kort Angella :-) Så lekkert du setter sammen papirer!
Herlig klokke,den var orginal. Veldig vakkert på innsiden, nydelig stempel.
Treffet hørtes veldig stas ut, tenker du fikk masse inspirasjon!
Takk for de koselige hilsnene du legger igjen, setter stor pris på det.
Klem Guro

mettepip sa...

Takk for sist Angella! Veldig hyggelig å hilse på deg!
Pleier heller ikke å få gjort så mye, men denne gangen ar jeg ganske effektiv til meg å være;) Men så var jeg oppe mange timer også da!
Kjempeflott kort du har laget. Likte fargene vedlig godt, og det var gjennomført og fint på alle sider. Flink med Promarkers du. Prøvde i helga jeg, men det var ikke noe for meg;)
Klem fra
Mette

Hanne sa...

Ååå, Angella, så UTROLIG flott kort! Kanonlekkert! Stilig fargelagt og i det hele tatt...

Tipper dere koste dere (nei, jeg vet det, forresten :)) og som du sier; neste gang...! Jeg skal snike meg ned på Åhlens og kjøpe forkle, sånn at jeg kan skvise meg inn mellom deg og Kristine *hehe*

Har tenkt mye på deg i det siste, vet du, uten at jeg har klart å formidle noe av det, men jeg håper ting roer seg her nå, så det blir tid til litt "tasteskravling" igjen :)

Nattaklem fra trønderhøna :)

Heidi sa...

Hei Angella.
Tusen takk for besøk og den hyggelige kommentaren hos meg:)
og siden du la igjen spor,så ble jeg jo litt nysgjerrig. Og så er det jo en flott måte å bli kjent med andre krative damer på.. :)
Likte veldig godt kortet ditt, her er jo så masse flotte detaljer.Veldig stilig med den klokka til:) for ikke å snakke om så nydelig du har dekorert på innsiden:) LEKKERT!!
Koste meg veldig på Ski-treffet, selv om jeg bare fikk laget 3 stk kort.. men du verden så sosialt da.. mye skravling.. he he!!

ha en flott lørdag!
klem fra Heidi:)

Anonym sa...

Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a part of your post to my blog?