søndag 24. juni 2012

Maritimt sommer...


Bloggen har blitt min dårlige samvittighet... men endelig er det ferie, og jeg håper jeg får oppdatert bloggen litt oftere enn det jeg har gjort til nå.

Viser dere noen DT-kort som burde ha blitt publisert for lenge siden. Dette maritime kortet er mitt aller siste DT-bidrag for Scrappekammeret. DT-jentene har besluttet å legge ned bloggen. Det er trist, men når energien og lysten for å drifte en blogg ikke er tilstede, er dette en riktig avgjørelse.


På dette kortet har jeg brukt de maritime arkene til Maja design, Edwin og bakgrunnen er  fra Magnolia.  Tekststempelet er fra Stempelglede, og skjell og sneglehus har jeg plukket på vakre Sprostranda.

2 kommentarer:

Lisbeths kort og scrap sa...

Dette var SÅ flott altså! Gjett hvem som nå venter på at vinden skal løye litt så jeg kan komme meg ut i båt og til ei strand for å plukke skjell! MÅ nok lifte denne ;)
Helt herlig!
Klem fra Lisbeth

Anonym sa...

I think this is one of the so much important information for me. And i'm satisfied reading your article. However wanna remark on few common things, The website taste is ideal, the articles is in point of fact excellent : D. Just right process, cheers