onsdag 24. september 2008

Sukkersøtt 8 - Ikke scrappetingSukkersøtt har gitt oss i oppgave å lage et kort som ikke har normale scrappeting i seg. Jeg har laget dette guttekortet med motiv fra de nye Hanglar stemplene.  Så har jeg rotet litt i "hobbyrommet" til samboeren min. Der fant jeg mange gutteting... Skruer, muttere og et kult sandpapir til en vinkelsliper... Hmm!... visste ikke at vi hadde det engang!! Jeg har som sagt bosatt meg der mens jeg fant ting til det jeg kaller et "mekkekort". 

Bakgrunnsarket er sprayet med grønn farge og kantene er stemplet med Grunge collection fra Stempelglede.

Takk for alle kommentarer. Ha en fortsatt fin uke!
Angella

16 kommentarer:

CarolinesGlede sa...

haha, så utrolig stilig mekkekort! Her skal jeg si det var mye stasj på :D..

Bente sa...

Næmen så fint! Så morsomt at vi har hatt nesten samme ideen:)

Rach sa...

oh wow!
how original is this..fantastic! what a great idea to use a sandpaper mat...how clever..love your layout and cute hangler image. hugs rachxx

Hanne sa...

Neimen guuud så stilig!!! Skikkelig guttekort! Kanon! Denne utfordringa er helt fantastisk, for du store all verden så mange gode idéer man kan hente rundt omkring i alle de flinke kortmakeres blogger!

Denne her havner på øverste hylle, og plutselig aner jeg muligheter mannen min burde skjelve i buksene over *hihi* Det sandpapiret var jo en genial ide!

Håper du får en fin kveld videre, Angella! I øyekroken registrerer jeg at Stabekk går til cupfinale, hurra! (er sånn skapheier på dem)

God klem fra Hanne:)

Gro sa...

Hei.
Så fint kort. Og så stilig med det slipepapiret. Har kjøpt noen runde selv, med planer om å bruke dem, og det skal jeg gjøre, for det var kult.

Kristine sa...

Du er helt rå Angella!
Et sånt pussepapir hadde jeg aldri tenkt på å bruke!
Jeg noterer meg bak øret!
Det ble jo et kjempestilig maskulint kort!
Tusen takk for at du deltar!
Klem fra Kristine

Gro sa...

Kjempekult. Jeg rekker nok ikke denne utfordringen heller, men manen min sitt snekkerverksted går usikre tider i møte. Det er helt sikker!
En av mine kollegaer er langtidsykemeldt og jeg har fått 4 vikartimer i uka, så nå har jeg to klasser i matte = dobbel rettebunke, men det er heldigvis matte!
Ha en fortsatt fin uke!
Jeg håper du vinner denne utfordringen, for dette er en god idé

oheidia sa...

Så hærlig guttekort! Det slipepapiret i bakgrunnen ble veldig stilig sammen med andre gutte-detaljer. Hærlig stempel. Har ikke sett det før!

Ha en fin helg! Familien skal på tur til Tromsø i helga. Jeg skal forelese noen timer og resten blir hotell og fornøyelse! Gleder meg!

Jannhild sa...

Så stilig og flott kort!!
Kult med skruer og mutrer, sandpapiret til vinkelsliperen og nøkkelen :)
Herlig, Angella!!

Ha en super torsdag!
Klem fra Jannhild

Maya sa...

Rååstilig guttekort!!
Digget alle duppedingsene og tøfft med sandpapiret!

Takk for att du deltar,
klem fra Maya.

Kenneth sa...

Jaså, det er der det siste sandpapiret til slipemaskinen har blitt av ;)

Kirsten sa...

Så utrolig stilig, Angella!! Tror nok det er flere menn som kommer til å skjelve litt i buksene heretter... *hi-hi*

Ha en fin dag!
Klem fra Kirsten

Angella sa...

Unnskyld Kenneth... men sukkersøtt går foran denne uken. Jeg kjøper igjen sandpapiret til deg. Pluss en ekstra pakke til meg...hehe:)

klem
Angella

eba sa...

Så tøft guttekort! :D

Åshild Ruud sa...

Råflott guttekort! Inspirerende i massevis - tusen takk :)

Anonym sa...

Hey there would you mind stating which blog platform you're working with? I'm planning to start my own blog in the near future but I'm having a difficult time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique. P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!