torsdag 25. september 2008

Jippi, Award!


Se hva jeg fikk av Kristine... Muchas gracias! Kristine er en av de som alltid stikker innom bloggen min, legger igjen en kommentar og inspirer meg masse. Jeg skulle bare ønske jeg var like kreativ som henne. Hun er så søt og snill, og gjør meg kjempeglad på en tid hvor jeg er overlasset med skolearbeid.

Så jeg må gi dette videre til Tonje (Snuppeline). Har dere ikke vært på kurs med henne, så gjør det snart... Det er verdt alle penga:)
De andre som får denne av meg er de som inspirer meg masse (i tillegg til Kristine da):
Maya, Hanne, Camilla og ...

4 kommentarer:

Camilla sa...

Tuusen takk Angella!! Den har jeg ikke fra før heller!:) Så det var skikkelig gøy! Takk også for alltid så fine kommentarer hos meg, og all den inspirasjonen du deler!! Ønsker deg en koselig kveld:)
Goklem fra Camilla.

Hanne sa...

Tuuusen takk, Angella! Nå ble jeg skikkelig hæppi asså! Jeg er litt somlete med å gi dem videre, men jeg gjør det alltid, bare at det kan ta noen dager...

Håper du får en fredelig fredagskveld og koser deg masse!
God klem fra Hanne:)

Maya sa...

Tusen tusen takk for awarden,Angella!
Ser ut til att du "vet" når jeg trenger en oppmuntring *fnis*

Ha ei flott høstferie uke,
klemmer fra Maya :)

Stefanie Reyes sa...

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!