søndag 12. oktober 2008

ATC og AwardHelga går dessverre alt for fort. Jeg spilte innebandy kamp i går (og vant!!), og i dag var jeg på speidertur med hele familien til Tjernsbråtan på Fagerstrand. Været var perfekt og det ble en hyggelig tur i skog og mark. Tenk at det fortsatt er mye sopp i skogen!

Er innom en kort tur for å vise noen ATC´er jeg fikk lagd på onsddag/torsdag. De er nå gitt bort til noen flotte og kreative damer som var på kurs hos Tonje ( Snuppeline) på Minnehjørnet i slutten av September.

Denne awarden  fikk jeg av en ny bekjent her inne, Linda. "Utrolig hyggelig å få denne av deg Linda...:) "Jeg skal gi den bort til fem andre. Og da har jeg tenkt å lete litt rundt for å gi den til noen som ikke har fått noen award fra meg ennå; fordi de fortjener det, og fordi det gjør så utrolig godt innvendig og for kreativiteten og bli satt pris på!
Bodil
Gunn Marit
Benedicte
Annette
Veronica

10 kommentarer:

Veronica sa...

Kjempefine kort og ATCer du har laget i det siste! Likte veldig godt det spoon full of sugar kortet, kjempeflott fargelagt motiv! Og knæsje farger:)
Tusen takk for awarden! Det varmer godt:)

kate sa...

Så flotte ATCer:)
Herlige farger og flott visdomsord.
Snill du er som deler ut awarder:)

Ha ei fargerik og fortryllende uke.

Vennlig hilsen fersk blogger, Kate:)

ANGELO sa...

Hei på deg, Angella!!

Nå er det lenge siden jeg var her i bloggen din, og jammen var det masse fint som har kommet inn her! Det er jo så koselig å stikke innom bloggen din, men det har dessverre blitt litt for lite tid i det siste til å besøke de forskjellige yndlingsbloggene mine!

Jeg har knapt nok hatt tid til å lage kort den siste uken. Jeg holder på med et prosjekt med å lage invitasjoner for en kunde, og så planlegger jeg et kurs som jeg skal holde på torsdag, og så skal jeg lage to kort til en barnebursdag som skal være på lørdag og hvor de har tenkt å holde kortlaging som aktivitet. Der må jeg lage klart alt for 10 jenter som skal bare se på kortmodellene mine og så klare seg selv!

Selvsagt har jeg hatt så mye annet å gjøre med barn og fritidsaktiviteter på toppen av det hele at det har ikke vært tid til å lage noe, selv om tankene spinner rundt kortlagingsprosjektene hele tiden.

Nei, jeg skal ikke kjede deg med mine små problemer og frustrasjoner. Ha en flott dag, Angella!

Klem, Kristin :)

anne bodil sa...

Hei! og tusen takk for awarden, den tar jeg imot med glede! :)Du ligger i blogglista mi, så
Jeg har vært innom og sett i bloggen din mange ganger, du du lager så mye flott, nydelige kort!!

anne bodil

Gunn Marit Solli Håland sa...

Hei Angella, tusen takk for award, det var koselig!!

OG tusen takk for de nydelige ATC'ene som jeg fikk i postkassen min i går. Kjempekjekt at du ville være med på swappen min!!

Hilsen Gunn Marit

Annette sa...

Hei!

Tusen takk for award, det er kjempe koselig å høre at andre setter pris på bloggen min....... Har lagt deg til i listen over blogger jeg følger med på, så nå får du masse besøk av meg fremmover. Utrolig flotte kort du lager.

Klem fra Annette

Linda sa...

flotte atc'r :)
likte kjempe godt det tekst templet på det burgunder :)
gleder meg til det neste du lager, er alltid så morro å komme inn her :) :)

Joanna sa...

Hei Angella :)

Så kjempeflotte ATC'er du har laget.
De første Jule ATC'ene mine er på plass på bloggen, så hvis du fremdeles er lysten på bytting er det bare til å gi meg beskjed :)


Klem fra Joanna

Madam sa...

Hei Angella. Tusen takk for den nydelige ATC´n jeg fikk i posten her om dagen. Jeg ble kjempeglad. Og om ikke mange dagene er mine også klar for utsending.
Det var hyggelig å bli kjent med deg på kurset hos Minnehjørnet. Kanskje treffes vi igjen engang
:-)det hadde vært koselig.
Så fin blogg du har og så mye flott du har laget.
Klem fra Monika.

Stefanie Reyes sa...

Wonderful website you have here but I was curious if you knew of any message boards that cover the same topics talked about in this article? I'd really love to be a part of online community where I can get opinions from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thank you!