søndag 12. oktober 2008

ATC og Award



Helga går dessverre alt for fort. Jeg spilte innebandy kamp i går (og vant!!), og i dag var jeg på speidertur med hele familien til Tjernsbråtan på Fagerstrand. Været var perfekt og det ble en hyggelig tur i skog og mark. Tenk at det fortsatt er mye sopp i skogen!

Er innom en kort tur for å vise noen ATC´er jeg fikk lagd på onsddag/torsdag. De er nå gitt bort til noen flotte og kreative damer som var på kurs hos Tonje ( Snuppeline) på Minnehjørnet i slutten av September.

Denne awarden  fikk jeg av en ny bekjent her inne, Linda. "Utrolig hyggelig å få denne av deg Linda...:) "Jeg skal gi den bort til fem andre. Og da har jeg tenkt å lete litt rundt for å gi den til noen som ikke har fått noen award fra meg ennå; fordi de fortjener det, og fordi det gjør så utrolig godt innvendig og for kreativiteten og bli satt pris på!
Bodil
Gunn Marit
Benedicte
Annette
Veronica

9 kommentarer:

Veronica sa...

Kjempefine kort og ATCer du har laget i det siste! Likte veldig godt det spoon full of sugar kortet, kjempeflott fargelagt motiv! Og knæsje farger:)
Tusen takk for awarden! Det varmer godt:)

Kate-Marita Pettersen sa...

Så flotte ATCer:)
Herlige farger og flott visdomsord.
Snill du er som deler ut awarder:)

Ha ei fargerik og fortryllende uke.

Vennlig hilsen fersk blogger, Kate:)

anne bodil sa...

Hei! og tusen takk for awarden, den tar jeg imot med glede! :)Du ligger i blogglista mi, så
Jeg har vært innom og sett i bloggen din mange ganger, du du lager så mye flott, nydelige kort!!

anne bodil

Gunn Marit sa...

Hei Angella, tusen takk for award, det var koselig!!

OG tusen takk for de nydelige ATC'ene som jeg fikk i postkassen min i går. Kjempekjekt at du ville være med på swappen min!!

Hilsen Gunn Marit

Annette sa...

Hei!

Tusen takk for award, det er kjempe koselig å høre at andre setter pris på bloggen min....... Har lagt deg til i listen over blogger jeg følger med på, så nå får du masse besøk av meg fremmover. Utrolig flotte kort du lager.

Klem fra Annette

Linda S. L sa...

flotte atc'r :)
likte kjempe godt det tekst templet på det burgunder :)
gleder meg til det neste du lager, er alltid så morro å komme inn her :) :)

Joanna sa...

Hei Angella :)

Så kjempeflotte ATC'er du har laget.
De første Jule ATC'ene mine er på plass på bloggen, så hvis du fremdeles er lysten på bytting er det bare til å gi meg beskjed :)


Klem fra Joanna

MN sa...

Hei Angella. Tusen takk for den nydelige ATC´n jeg fikk i posten her om dagen. Jeg ble kjempeglad. Og om ikke mange dagene er mine også klar for utsending.
Det var hyggelig å bli kjent med deg på kurset hos Minnehjørnet. Kanskje treffes vi igjen engang
:-)det hadde vært koselig.
Så fin blogg du har og så mye flott du har laget.
Klem fra Monika.

Unknown sa...

Wonderful website you have here but I was curious if you knew of any message boards that cover the same topics talked about in this article? I'd really love to be a part of online community where I can get opinions from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thank you!