mandag 6. oktober 2008

Julekort igjen!

 
Det er mandag... Jeg måtte kaste inn håndkleet i går kveld og ringe trinnlederen min, om at jeg ble fraværende i dag. Jeg er hjemme med feber og verkende kropp. Tror faktisk jeg har vondt i alle ledd og muskler!


Viser dere her et par kort som lagde i forrige uke. Jeg ikke er særlig fornøyd med dem, men med litt mer stæsj, så tror jeg at det kan bli julekort av disse...må bare bli frisk først!

6 kommentarer:

Kaia sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
Jeg har lagt deg i lista mi, håper det er greit?

Så får du ha God Bedring :o)

Linda sa...

flotte julekort du har laget!! liker så godt blå farge på kort, blir så stemning av det :) Må få tak på no blått selv ser jeg *lol*

god bedring til deg fra en "medsøster i sjukdom" , ikke morro med host og hark! og ihvertfall ikke når det går utover hobbyn ;)

Anne Bente sa...

Flotte julekort! Håper formen din er bedre :-)

Hanne sa...

Ja, skjønner godt at du ikke er fornøyd med disse, ja - HA! Håper du skjønte humoren i dette - selv synes jeg de er veldig fine som de er (men jeg vet jo også at det må stemme for en selv...)

Men altså - jeg synes alle tre ser fiks ferdige ut, virkelig flotte! Likte spesielt godt den rød kanten på hjertet på det blå kortet i midten - knall detalj!

Klemmings :)

Rach sa...

Three gorgeous cards Angella.
hugs rachxx

Beverly Anne Balagon sa...

Fantastic blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I'm planning to start my own website soon but I'm a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally confused .. Any suggestions? Thank you!