fredag 3. oktober 2008

Sukkersøtt #10 - Grønt og brunt


Hver fredag er en fest (TGF). Sukkersøtt utfordringen får som regel førsteprioritet etter jobb. Noen ganger kan det gå mange dager før kreativiteten slår til. Jeg går og grubler lenge på detaljer og farger, men denne gangen var fargene allerede på plass; grønt og brunt. Disse fargene er mine favoritter for tiden, og med teknikkene som Tonje Snuppeline lærte meg på kurs, hadde jeg det utrolig gøy på hobbyrommet.

Bakgrunnsarket på forsiden har jeg "gnikket og gnukket" med fem forskjellige Distress Ink. Det samme har jeg gjort med motivet, fisken. Men jeg har bare brukt tre farger på tagsen. Motivene og tekster er fra North design og Kreativ Hobby.

Midtsiden inneholder en tags med en fisker, fra Kreativ Hobby. Har også brukt et stempel fra Stempelglede rundt kanten. Her er det plass til å skrive en hilsen eller gratulasjoner. Det grønne papiret på innsiden er fra Papidesign.

Baksiden har også papir fra Papirdesign, tekst fra en stempelplate fra North design og mitt personlig stempel.

Diverse stæsj: fiskene er fra Bogerud...Ja, faktisk de har en del ting der også:)

Til slutt:
DT i sukkersøtt; Takk for inspirasjonen og for at dere er så kreative.
Til dere andre; Takk for at du besøker bloggen min.

Angella

20 kommentarer:

Lene Aase sa...

WOW, rålekkert kort!!! Liker det utrolig godt:)
Ha en superfin Lørdag!

Klem fra Lene.

Rach sa...

Wow Angella this is fabulous, great colour combination and images love the little fish charms and how you have totally decorated your whole card. hugs rachxx

Joanna sa...

Ohhhhhhh dette er et kort som får enhver sportsfisker til å ønske at det var premien på en konkurangse:)
Så nydelige stempler !!!!!
Teksten er så sann så sann:) Hele opplegget er perfekt.

Klem fra Joanna

PS:Den metallbiten på kortet mitt er en jule brad ;) Hvis jeg husker rett så kjøpte jeg dem på WalMart i fjor * gruble*

Pia sa...

Wow et flot kort, lækkert sat op og smart at lave et kort til en fisker, sødt citat

Snuppeline sa...

Kjempeflott Angella! Ble et skikkelig naturkort til både herrer og damer. Likte så godt de små dinglende fiskene. Jøsses, har virkelig Bogerud sånt? Hvilken Bogerudbutikk da?

Bente sa...

Næææ! Så flott! Fiskene var jo bare knæsj:=)

ninabakke sa...

Kjempe flott!

Camilla sa...

Så stilig dette var!! Har ikke prøvd å lage en Distress bakgrunn før, men din passet jo perfekt her! Og stilige fiske-charms!!:)
Klem, Camilla.

oheidia sa...

Du har klart det - laget et grønt og brunt kort! Det ble kjempefint! Jeg har sittet i tre timer i kveld og forkastet to prosjekter allerede. Aner ikke om jeg får til dette - det får tiden vise! :=)

Vel, slik kan det gå når man bare har en flaske gusjegrønn distress ink, ikke har så mange grønne papirer og kanskje jeg er for trøtt nå?

Sianba sa...

Så stilig det ble med distress, flotte farger og toning av fargene! Rett og slett lekkert! :-)

Gry-Heidi sa...

Åhh, dette kortet var virkelig flott!! Kult med de dinglende fiskene :) Visste ikke at Bogerud har sånne ting også... må ta meg en tur dit skjønner jeg:)
Klem Gry-Heidi

PS.Takk for koselig kommentar i bloggen min:)
Har "sjekket" litt ang.skrift-farge. På min pc er alt tydelig i klare farger, men på en annen pc vi har her så blir det veldig utydelig. Takk for at du sa ifra,skal legge en annen farge på all tekst :)

Maya sa...

Tusen takk slv,Angella for all inspirasjon du sprer om deg med! *klem*

Og du har gjort det igjen!
Ett herlig kort!
Nyydelig bakgrunn,stilige detaljer!

Takk for att du deltar,
klemmer fra Maya :)

milli sa...

Kjempefint kort!
"Mannekort" er ganske vanskelige å lage synes jeg, men dette mestrer du helt perfekt!

Klem
Camilla

Torill sa...

Så kjempetøft!!! Det må jo bringe fiskelykke med et sånt kort! Stilig med sånn teknikk da!!
ha ei super uke!

Gunn Marit Solli Håland sa...

Hei Angella, så utrolig mye fint du hadde i bloggen din. Kjempekjekt at du ville være med på ATC'swappen min!! Skal du på oktobertreffet i Ski? I tilfelle kan jeg ta med ATC'ene dine til deg der!!

Solveig sa...

Dette fiskekortet var stilig!!!

Ha en fin kveld!

Hanne sa...

ÅH huliattentei, så stiiilig!!! Kanon, fra innerst til ytterst, så stilig med de fiskecharmsene :)

Tror jammen jeg må få tak i disse stemplene jeg også, med ivrige laksefiskere i familien (uten at vi trenger så stor frysekapasitet av den grunn...)

Flinka!

Bentelen sa...

Nydelig kort:-) Du har virkelig teken på "gnikketeknikken" får det liksom ikke heilt te sjøl, er vell for utollmodig...:-)

Stefanie Reyes sa...

My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on numerous websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

Stefanie Reyes sa...

My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!