onsdag 31. desember 2008

Godt nytt år!

Jula har vært merkelig... Som sagt tidligere, så har ikke jeg familie i Norge. Alle har flyttet tilbake til Chile, hvor jeg egentlig er fra. Jula blir veldig spesiell når du ikke har dine nærmeste å feire den med... I år fikk jeg også en uhyggelig beskjed om at mine foreldre og søster hadde kollidert i bil på julaften. Bilen ble totalskadd, men alle kom unna med mindre skader. Jeg kjenner likevel angsten stige i meg. Det er ikke mange år siden jeg mistet min lillebror i en trafikkulykke og verden falt sammen for min del... Etter et par våkennetter og en hel dag i annekset ble deriblant dette kortet laget... Til mine foreldre som bor alt for langt unna meg akkurat nå... Qué los quiero mucho!

Pyntenålene har jeg laget selv...


Jeg sender dette inn til Sukkersøtts adventskalender - 23. desember -
Lag et nyttårskort til en venn eller en annen du er glad i. Kanskje for å fortelle om hvordan dette året har vært, med gode ønsker for det nye året, eller kanskje bare for å si at du er glad i den personen. Mer grunn trenger man jo ikke.

Tusen takk til alle dere som har fulgt bloggen min... Kan dere nå forstå hvorfor jeg setter sånn pris på at dere stikker innom innimellom...

Godt nytt år
ikke bare ord
men fra hjerte
Ingen nevnt
ingen glemt

Angella

11 kommentarer:

Marte sa...

For en uhyggelig beskjed du fikk på julaften, jeg er glad det gikk bra! Kan skjønne det er rart å være så langt unna dine nærmeste, og spesielt i en sånn situasjon!

Jeg tenker på deg.

Pia sa...

Kan godt forstå at julen ikke har været det samme for dig i år. Det er et rigtig flot kort i skønne farver. Du må have et godt og lykkebringende nytår.

Marianne sa...

Huff, det høres ut som du har hatt en spesiell, og tøff jul. En sånn beskjed er alltid trist å få, og ekstra ille når avstanden er så stor mellom dere! Kortet du har laget er helt nydelig, og vil sikkert bli satt enormt pris på!!
Takk for at du deler både gleder og sorger. Du har fått meg til å sette ekstra pris på at jeg har hele familien min samlet rundt meg nå i jula.
Jeg sender noen ekstra varme lykkeønskninger med deg inn i det nye året!!

Klemmer fra Marianne:)

Lene Aase sa...

Huff, fikk helt vondt i magen når eg leste. Men, bra at det gikk bra. Er alltid rart å bo vekke fra familien, er så godt å ha de i nærheten liksom:)
Kortet du har laget var helt utrolig nydelig og digger pyntenålene.
Håper du og familien får en fin feiring i kveld. Ønsker deg et godt og kreativt nytt år.

Mange klemmer fra Lene:)

Gro sa...

Sender deg noen varme tanker, og ønsker deg alt godt for neste år.
Klem fra Gro.

Hege-Annie Simonsen sa...

Nydelig nyttårskort, Angella! Skjønner godt omtanken som ligger bak, når jeg leser det du skriver.

Jula blir annerledes når man savner noen man er glad i, som ikke kan være sammen med deg i høytiden. Jula er ei sensitiv tid, ja.. Men også ei fin tid for de man faktisk tilbringer tiden sammen med også! :) Jeg har savnet min sønn siden 19. januar nå, da han dro med sin far på juleferie i år. han kommer hjem igjen 3. januar heldigvis - jeg teller dager og det blir julaften for meg når han kommer hjem!! Jeg forstår deg veldig godt. Og alt godt ønskes deg! :)

Varme nyttårsklemmer fra meg.

Desiree sa...

Skikkelig skummelt, men så flott at det gikk så bra som det gikk! Jeg skjønner godt skrekken din for at slike ting skal skje.
Siden jeg har min familie rett ved siden av, jeg har ingen søsken, bare mamma og pappa, og ellers da min datter og barnebarn, så klarer jeg jo ikke helt sette meg inn i hvordan det er å ikke ha noen i nærheten. Men jeg kan tenke meg at det er et stort savn for deg. Jeg håper du ser de innimellom ellers, men julen er jo en tid der slike tanker kommer enda nærmere.

Jeg får sende deg gode tanker og håpe at det blir litt lettere! Jeg har lært å sette pris på deg, dine flotte kreasjoner og dine hyggelige kommentarer hos meg! Håper vi kan treffes på denne måten i det nye året også! Godt nytt år, Angella!

Stor nyttårsklem til deg!

Maya sa...

Sender over en god og varm nyttårsklem!
Go`klem fra Maya :)

Kristine sa...

Ååå så leit å høre dette Angella!
Ikke noe kjekt å bekymre seg om slikt på julaften. Jeg tenker sånn på deg siden du ikke har familien din i nærheten. Det er vanskelig under slike høytider. Men husk at når du ser på alt fyrverkeriet på himmelen i kveld, så noen timer senere står de i Chile og ser på akkurat den samme himmelen. Og da virker ikke avstanden så lang. Jeg skal tenke på deg i natt når jeg ser på fyrverkeriet ihvertfall. Og sende noen varme tanker til deg!
JEg gleder meg til 2009, for det blir vel et heidundrande kortlagingsår;) Og dine kommentarer varmer så godt i hverdagen og kortene dine er til stor inspirasjon!
Håper du og samboer og barna får en aldeles herlig feiring i kveld!
Varme nyttårsklemmer fra Kristine

oheidia sa...

Godt nytt år Angella. Jeg fikk så flott kort av deg i posten. Ble kjempeglad og det var så koselig!

Ja, det er ikke så godt å bo langt unna de man er glad i når slike ting skjer. Så forferdelig å miste en bror i bilulykke. Kan ikke forestile meg hvordan det oppleves en gang men det er noe man aldri glemmer. Godt det gikk bra med foreldrene dine nå men det er skummelt og jeg forstår godt det vekker følelser i deg.

Go og varm klem fra meg til deg!

Beverly Anne Balagon sa...

Currently it looks like Movable Type is the top blogging platform out there right now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?