torsdag 1. januar 2009

Til min lillesøster - Posekort

Anne Luisa, min lillesøster på 22 år, hadde bursdag 26. desember. Dette kortet er allerede sendt til Chile, og forhåpentlig er det fremme om en uke...sent igjen!! Men godt å vite at årets første kort går til en den merkeligste jenta i hele verden. Tøff, sta og egen... men med et stort hjerte.


Forsiden: Her har jeg brukt engelstempelet fra Kort og godt, og tekst fra Stempelglede. Pyntenålene er selvlagde.

på innsiden er det også brukt en del stempler fra Stempelglede. Syns bare de er helt nydelige...
Sender dette inn som mitt bidrag til Sukkersøtt advenstkalender - 3. desember
Lag et kort i hvite toner. Hvitt, beige, krem, elfenben osv.

Ha en flott nyttårsdag...
klem
Angella

5 kommentarer:

Pia sa...

Super flot og gennemført kort i lækre farver

Lene Aase sa...

Åååå, så utrolig lekkert da!!! Falt helt for dette, så nydelig og gjennomført på alle sider, digger det!!!

Klem fra Lene:)

Hanne sa...

Så nydelige kort du har laget i det siste, Angella! Fordi jeg følger bloggen din, har jeg sett litt av dem uten å ha hatt tid til å studere dem nærmere - men duverden altså, så flink du er!

Tunge dager er en del av livet, selv om det føles som man godt kunne klart seg foruten dem når de er der... Ta deg tid, la mannen din stelle godt med deg mens det er trasig, så får vi håp det bli likar i mårrå!

Ønsker deg all verdens godt i det nye året, Angella, det fortjener du! Du er en berikelse for både meg og andre bloggere, jeg er så glad for at jeg har funnet deg her inne!

Varme gode klemmer fra Hanne :)

Stefanie Reyes sa...

Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Cheers

Stefanie Reyes sa...

Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine. Please let me know where you got your design. Thank you