lørdag 20. desember 2008

Tid for juleforberedelser


Jeg har lenge vært opptatt med jobb, rettearbeid og karaktersetting. Det kjennes godt å være ferdig og ikke minst å kunne få tid til å forberede jul for familien.

Bak luken til sukkersøtt adventskalender, 9. desember, ligger denne oppgaven:
Lag et kort inspirert av årstiden vi er inne i.
Det kan jo f.eks. være et vinterkort, siden vi nå er inne i vintermånedene. Det kan også være et julekort, et adventskort, eller kanskje et varmende kort til en venn på en kald dag? Ja, hvilke idèer du enn måtte ha så gleder vi oss til å se dem:)

Dette kortet er inspirert av NRK´s juleserie, Jul i blåfjell og er allerede gitt bort til mine faddere som bor i Trondhiem...

9 kommentarer:

Gro sa...

Se her var det kommet enda et flott kort!
Klart det er greit at du linker meg til:)

Snuppeline sa...

Det var et nydelig julekort Angella! Jeg stikker innm for å ønske deg en trivelig jul jeg! Nå er det like før jeg synker ned i godstolen og lar julefreden sige inn over meg, det gjenstår bare noe småtteri.
Vi sees vel på nyåret !klem

Anette sa...

Kjempeflott kort! Nydelige detaljer og flotte farger!
Herlige unger også ;)

Kjempefin blogg du har!

Bente sa...

Fantastisk flott kort! Og ikke minst nydelige unger! Lykke til med innspurten før jul:=)

Anne Bente sa...

Så flott kort. Ellers har vi en hyggelig hilsen til deg - du vant på Kreativ Hobbys adventsmoro - ønskelisten.... send din adresse til oss så vi er sikre på å sende gevinsten til riktig adresse. Hilsen Kreativ Hobby. Mail(@)kreativhobby.no

Kristine sa...

Hei på deg Angella!
Tuuuuusen takk for den flotte gaven og julekortet jeg fikk i posten i dag! Det var så koselig av deg å sende noe til meg;)
Du er en engel!
Nå ser jeg på Tre Nøtter til Askepott og snart pakker jeg bilen og reiser til Bergen for å feire jul!
God jul til deg og familien. Håper dere får en veldig koselig dag sammen!
Juleklemmer fra Kristine

Gro sa...

Hei og gledelig jul!
Tusen hjertelig takk for det flotte julekortet du har sendt meg. Jeg ble så glad da jeg fikk det. Gratulerer med gevinsten hos Kreativ Hobby sin julekalender. Det fortjener du virkelig!
Håper du slapper av og koser deg i jula.
Juleklem fra Gro

Bente sa...

Hjertlig tusen takk for nydelig julekort!!! Det er det første hjemmelagde kortet jeg noensinne har mottatt, så jeg ser på det med andakt og følelse:=)

Stefanie Reyes sa...

My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on numerous websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!