lørdag 18. april 2009

Award


Jeg har enda en gang fått en award... Og det er alltid like hyggelig. Jeg sparer på dem som om de skulle være mine skatter. Denne gangen har jeg fått en award fra Camilla. Camilla er en av de jeg har lært mest av, både av maleteknikk og kreativitet. Hun er en av de aller flinkeste her inne og hos henne kan jeg skrive og spørre om hva som helst... ikke bare stempelprat. Tusen takk for denne awarden Camilla.

Denne awarden skal vandre videre til fem andre, og det er en vanskelig oppgave. For det er så mange som fortjener den:

Kristine: En av de jeg ble kjent med først. Fordi hun er superflink og deler ideer med alle og fordi hun er mer enn bare en bloggvenn. 

Hanne: Når æ lægte hjæm te Tronhjæm, så skriv æ nån ord te ho, og det gjør så godt. Hanne e dessuten ei av de aller flinkestan æ kjenne te. Og ei orntlig vænninne.

Gro: Er lærer og forstår meg på en helt spesiell måte. Dessuten er hun svært kreativ og burde få mer oppmerksomhet enn det hun har...

Oheidia: Det varmeste mennesket jeg vet om her inne... Her er det ikke bare snakk om kort, farger og design. Takk for alle dine kommentarer:)

Hege-Annie: Plutselig var hun her... og ble værende som en av mine faste gjester i bloggen min. Hun er kjempeflink og et stort talent!

Så har dere ennå ikke besøkt disse jentene, så gjør det og hils gjerne fra meg:)
klem
Angella

9 kommentarer:

Kristine sa...

Tusen tusen takk vennen for de søte ordene!
I løv juuuuu!
Håper du har en flott helg. Jeg har nettopp tatt ettårsbilder av niesen min i det flotte lyset!
Og nå er det lørdagskos!
Store klemmer fra meg;)

millamy sa...

Hei og takk for sist (Minnehjørnet, lørdag formiddag).
Nå har jeg vært innom bloggen din og klikket meg inn på scrappetoppen. Jeg likte veldig godt masse av det du har her, så jeg fant ut at det var verdt og følge med på hva du driver med. Håper du tar en titt innom meg og scrappetopper meg også her er min blogadresse.
http://millamys-hobbyblogg.blogspot.com/

Camilla sa...

Tusen takk for gode ord Angelina Ballerina;)
Klem fra Queen Camilla!

Gro sa...

Vi får nok ta et Spro-treff i løpet av sommerern. Det hadde vært kjempekos.
Gleder meg til den sesongen begynner :-)

Hege-Annie Simonsen sa...

Næmmen - så koselig da!... Tuusen takk, Angella! :) Det var da varmende ord å få!.. Må bare si i lige måde, når det gjelder talent!.. :) ;)

Ja, jeg var vel plutselig her - hihi!.. Og før jeg opprettet egen blogg 7. august i fjor, var jeg likevel registrert på blogger med mulighet til å kommentere andres blogger, fordi jeg bare ikke kunne la være å gi tilbakemelding på alt det vakre jeg så rundt omkring i denne bloggverdenen! Fikk meg raskt noen favoritter, ja! Det kunne jo ikke bli til annet enn at jeg opprettet blogg selv - etter påtrykk fra Turid Mari, bl.a. :)

Våkna visst for tidlig her i dag - klokka viser 05.38 akkurat nå - så her skal det soves enda litt mer før dagen får begynne for fullt! *gjesp* Måtte bare innom bloggen en liten tur.. Var mye opptatt i går - besøk og barnebursdag, så da fikk jeg ikke tid.

Ute snør og blåser det noe innmari her nå!... Må bare misunne deg de 15 gradene du fortalte om dere hadde påskeaften!.. Vurderer snart å bli "klimaflyktning"!.. ;)

Takk for utmerkelsen! :)))
God søndag! STOR klem, Hege

oheidia sa...

Tusen tusen takk for veldig vakre ord! Jeg ble faktisk veldig rørt her jeg satt og leste om hvorfor jeg fikk denne awarden! Jeg skal sette awarden inn i bloggen min i kveld - for den varmet så godt å få!

I dag har vi ryddet hele garasjen, sortert barnas tøy utendørs (fordi det var så fint vær) og ungene har spist to is hver. Det er vår i luften og det er så godt! Håper du har hatt en flott helg og har kost deg ute i litt bedre vær i dag enn i går!

Stor klem fra Heidi :=)

Kristine sa...

Hei igjen vennen!
Jeg sender like godt awarden rett tilbake til deg for du betyr så mye for meg!
Takk for at du er du! Og for at du lyser opp hverdagen min!
Store klemmer fra meg!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛

Stefanie Reyes sa...

Thanks for your publication. I also think that laptop computers have become more and more popular nowadays, and now in many cases are the only type of computer utilized in a household. The reason being at the same time that they're becoming more and more inexpensive, their processing power is growing to the point where they're as effective as desktop from just a few in years past.