fredag 17. april 2009

TGIF - Trykkpressa

Min datter hadde med seg en venninne hjem her en dag.  Hun har bursdag mot slutten av mnd. Jentene kom inn på hobbyrommet og hun lurte på om jeg også skulle lage et bursdagskort til henne. "Klart det!" , svarte jeg og ga henne en bunke med ferdigmalte trykk. Hun valgte dette søte Magnoliamotivet. Så fikk hun velge i papir. Jeg la frem papir som kunne passe og hun valgte... men det var alt. Resten skulle være en overraskelse. Så slik ble det:) Enda et bidrag til Trykkpressa, som denne mnd. har striper som tema. Her har jeg bare brukt papir fra MME, Penny Lane.

Jeg er bare innom for å ønske alle dere som er innom bloggen min en riktig god helg. Her er det meldt finvær og gjett om jeg skal kose meg ute og inne:)
Angella

13 kommentarer:

Anonym sa...

Angella this is a beautiful card that you have made. hugs rachxx

Bente sa...

Kjempefint kort igjen! Herlig fargeblanding! Ha en flott helg:=)

Gro sa...

Utrolig nydelig kort. Fargekombinasjonen var helt knall - hun blir nok fornøyd med resultatet.
God helg.

(Bare en liten ting - hvor på Nesodden bor du?)

Hanne sa...

Flottings kort, Angella, med friske flotte farger! Er ellers imponert over konf.kort-produksjonen din, er selv litt svett over hvor mange som gjenstår - og bare til gutter... :/ Får bruke litt av helga til å komme litt nærmere målet...

Klem fra Hanne:)

Gro sa...

Vi har sommerhus på Svestad. Jeg har tilbragt alle sommerferiene mine der ute. Herlig. Nå gleder jeg meg til å komme ut til all hvitveisen :-)

oheidia sa...

Dette var veldig lekkert! Så flotte farger hun tok ut og du har virkelig laget et nydelig kort med dem!

God helg til deg også. Det er så deilig med det fine været. Jeg kjenner jeg får energi når sola skinner og ungene er ute og leker non stop. Vi må nyte de gode dagene når de er her!

Klem fra meg!

Marianne sa...

Nææ, så koselige farger du har brukt!! Dette likte jeg kjempegodt!!! helt herlig kort!

Fant du ut av Tombow tusjene?
Jeg har kjøpt mine hos "Motivet", der er de billigst. Det er vannbaserte tusjer, som løser seg lett og HELT opp med vann og pensel.(altså ikke som LePlume, som gjerne etterlater tusjstreker)
Vil mest sammenlegge fargelegginga med Distress, bare at en slipper "griseri", og fargeutvalget er mye større. Du kan selvfølgelig blande fargene også. Jeg er ingen mester hverken med Distress eller Tombow, men jeg øver. Synes det er veldig gøy, og er kjempefornøyd med tusjene!

Håper du får en kjempefin helg!!!!
Klemmer fra Marianne:)

Nancy sa...

Har sansen for de fargene. Nydelig kort, Angella:O)

May-Bente sa...

Åååå så skjønt, herlig motiv og detaljer!
Klem:))

Teres sa...

Här fanns det mycket fint att titta på. Vad duktig du är! Tycker om ditt sätt att blanda mönster och färger på. Din blogg kommer jag att besöka fler gånger.

-hanne sa...

Så fint kort! Så hyggelig måte og gjøre det på, og la jenta velge litt selv. KOmmer helt sikkert til å bli glad for det kortet der... :-)

Sissen sa...

Nydelig farger...

Anonym sa...

I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back down the road. Cheers