mandag 14. september 2009

Lenge siden...

Det er så lenge siden sist jeg har lagt inn noe her inne, at det nesten føles litt rart. Etter skolestart har jeg hatt hendene fulle av planlegging og organisering. I tillegg har hobbyrommet blitt brukt til alt annet enn papirhobby. Nå ser det heldigvis ut til at ting roer seg ned litt og at vi igjen er kommet i gang med hverdagsrutinene ( dvs. full rulle dagen lang).
Dette kortet er et lite beklager for at jeg har vært så lite inne her og til de jeg har glemt bursdager til... Syns dette motivet fra Gorjuss er så søtt. Det er et av mine favoritter. 

Takk til alle som har vært innom bloggen min mens jeg har vært borte i min egen verden:)
klem fra Angella

12 kommentarer:

Marianne sa...

Ååå, dette var sååå lekkert!!! Litt flau her jeg sitter, for dette stempelet ligger urørt hjemme hos meg. Det må jeg jammen se og gjøre noe med!!!

Klemmer fra Marianne:)

Gro sa...

Hei, hei. Koselig å ha deg tilbake. Selv om du har vært "borte" lenge har du ikke glemt kunsten.
Og så herlig at hobbyrommet begynner å ta form. Gleder meg til å se det.
Vi sees på messa. Skal du opp på lørdag? Det er iallefall min dag:-)

Pia sa...

wow hvor er det et super nydeligt kort, super farver og sødt motiv

Gry-Heidi sa...

Så godt å se liv i bloggen din igjen :o) Kortet er kjempeskjønt, nydelige farger!

Klem, Gry-Heidi :)

Anonym sa...

Åhh, Angella! Sååå utrolig godt og høre fra deg:)) Jeg ble så glad for å se noe nytt her;) Helt nydelig kort! Så vakkert!! Nydelig motiv og nydelig dekorert! Har virkelig savnet deg, MASSE!!! Du Angella er superflink og kjempepositiv;-) Ha en super god kveld og en flott uke. *Gleder meg masse til å fortsette å se og kommentere..;)*
Mange gode klemmer
-Hanna

Gro sa...

Godt å ha deg tilbake. jeg har savnet deg. Jeg forstår godt at du har vært opptatt. krevende med skolestart. jeg jobber heldigvis ikke mer enn 75 % og i år er jeg ferdig kl 10.30 onsdag og fri hver fredag. Det er deilig det!
Jeg kommer desverre ikke på messa i helga. Skal ta det med ro på hytta i helga, men jeg skal en tur på Scrapporama i november. Det hadde vært hyggelig å treffe deg på ordentlig. Skal til oslo i uke 40 for da har jeg høstferie.
Jeg har hatt en pangstart på denne uka med tur til Galdhøpiggen med elevene i 10. klasse i strålende sol.
Ha en flott uke!

Gro sa...

Glemte å skrive hvor flott kortet ditt er. Flott motiv og nydelige farger.
Klem

May-Bente sa...

Hei,hei!!
Ja det er ikke bare bare nå det er skolestart igjen. Masse som skal organiseres.
kortet ditt var kjempe nydelig, motivet og fargene helt topp.

Klem:))

Aina sa...

Et aldeles nydelig kort! Flotte farger og detaljer :O)

Hege-Annie Simonsen sa...

Nydelig kort, Angella! Jeg liker også det motivet innmari godt, men har det ikke selv. Lekkert alt sammen her!!

Takk for kommentaren i bloggen min! :) Skal si det føltes rart for meg også å lage et innlegg igjen, etter DEN lange ferien fra hobby og blogg!!

Har vært godt med den herlige sommeren vi fikk her i nord i år, pluss andre ting som bare har skjedd, for min egen del - etter at jeg traff en hyggelig italiensk mann en fredags formiddag i juni her i Tromsø, sittende på en benk utenfor den katolske kirka. :) Deler av sommeren har vært eventyrlig kan jeg fortelle - da han tok meg med til Roma..
A dream come true!... ..kan nesten ikke tro det er sant ennå.. :)

Ønsker deg ei fortsatt fin uke!
*klem*

Anonym sa...

Hei igjen! Har 2 små overaskelser til deg inne hos meg:)) P.S. Huff, huff. Får så dårlig sanvittighet når jeg aldri får tid til å sende deg en liten overaskelse! Prøver så godt jeg kan... Beklager såååå mye Angelle!

Anonym sa...

I precisely had to thank you so much all over again. I am not sure the things that I would've carried out in the absence of the entire basics shared by you regarding such area. It previously was a real scary difficulty in my circumstances, however , taking note of the skilled style you solved that made me to leap over fulfillment. Extremely happy for this advice and thus pray you really know what a great job you happen to be putting in teaching many others all through your site. I'm certain you have never got to know all of us.