lørdag 17. april 2010

Glub Anya- guttekort

Det er tid for bursdager igjen... Katarina skal i to guttebursdager og jeg har latt meg inspirere av en fargeutfordring hos Club Anya. Under ser dere bildet som man skulle la seg inspirere av.
Det siste bildet jeg viser er forsiden på nært hold. Fargene er ikke av de jeg bruker til vanlig og derfor var det litt vanskelig å finne ark som passet. Motivet er fra TGF og er fargelagt med Promarkers. Tekststemplene er fra Stempelglede. Morsom løsning med pengekonvolutt inni kortet.
Jeg var på Scraporama messa i dag. Traff mange kjente fjes:) Svært hyggelig å treffe gamle og nye bloggvenner igjen.

Angella

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Angella! Så utrolig fint guttekort du har laget, skikkelig lekkert! Kjempeflink er du! :-) Likte veldig godt oppsettet! Var så ryddig og pent, men samtidig så lekkert! ♥ I like it!

Huff og huff, veldig lenge siden jeg har kommentert nå... Men jeg har fantisk ikke vært kreativ, ikke orket å lest i kortblogger og rett og slett ikke hatt mot nok til å kommentert?... Selv har jeg fått tidenes flotteste kommentarer, blitt så glad, men og takke for dem, NOPE! Også har jeg motatt scrappepakke i posten, og laget kun 1 kort, men har ikke blogget det?! Hva er det med meg? Hehe!! Skjønner?! ;)

Håpwe alt er bra med dere da:) Kreativiteten på topp! ;)
Klem fra Hanna

Guro sa...

Dette var jammen flott :-)
Liker veldig godt fargene dine, kjempeflott satt sammen!

Klem Guro

Gry-Beate sa...

Så nydelig et kort!!!Mange flotte farger!!!

;0)Gry-Beate

Hege-Annie Simonsen sa...

Kjempeflott staffeli-kort, helt supert!! Herlige farger sammen! Jeg synes blått og oransje er så flott ihop!! :) Så fint motiv og flott med pengelommen inni!

God søndag til deg! her er jeg noe støl, etter å ha gått Reistadløpet i går - et skiløp på ca 32 km. Stolt av meg selv! :D

Klemmer, Hege

Hege-Annie Simonsen sa...

Jeg har noe til deg i bloggen min!! :)

Heidi sa...

Hei Angella.
Et herlig kort du har laget :)
Fargeblandingen din var nydelig,lekre pynteark og et flott oppsett!! KJEMPEFINT!!
Var også på Scraporama igår,og jammen ble det ikke med en del go'biter hjem...JIPPI!!

Ha en flott søndag!
klem fra Heidi:)

Lambi sa...

Hei Angella! Takk for igår, hyggelig å hilse ordentlig på deg,hihihi! ;)
Gikk igrunn på en liten budsjett sprekk igår men jeg er lykkelig eier av flere nye scrappesaker, hehe! :)
Stilig gutte kort du ar laget! Likte fargesammensetningen jeg,selv om jeg heller ikke bruker den kombinasjonen så ofte. :) Herlig stempel motiv og oppsett! :) Klem

tone sa...

Nydelig kort du har laget!
Og flotte farger du har brukt.
Likte veldig godt stemplet du hadde brukt.
Klem Tone

Anonym sa...

Hey there! I know this is kinda off topic however I'd figured I'd ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My website addresses a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!