lørdag 1. mai 2010

Overveldet og lykkelig

Kjære bloggvenner. Jeg er overveldet og lykkelig over responsen som er kommet i forbindelsen med Mayas candy. Ikke bare er det kommet inn over 3000 kroner på konto, men jeg er så lykkelig over solidariteten til folk der ute. Maya bidrar med en fantastisk stempelcandy som selv jeg sikler etter:)
2. premien består av litt av hvert som jeg selv bidrar med.
Randi bidrar med en nydelig gaveeske til tredjeperson, og Kaia har laget en flott kurv som skal fylles med litt godis.

Er ikke dette flott??
Heng deg på for denne trekkes i kveld:)

Status: Vi har nå samlet rundt 400 sekker som er lagret på skolen. I neste uker kommer containeren, slik at vi kan sende tingene. I Chile venter flere på denne containeren og det lages nå en liste over de som trenger klær og utstyr mest. De får hjelp først.

Det er fortsatt mange som ikke har tak over hodet og som nå bor hos familie og venner. Det er kommet noe hjelp fra myndighetene, men dessverre ikke nok.
Jeg fikk høre av min mor en historie om en ung alenemamma med tre barn, som nå bor i hønsehuset, fordi hun ikke hadde rett til å bo i myndighetenes få brakker som er blitt satt opp. Hun hadde jo fire vegger og tak, et trekkfullt hønsehus. Ikke nok med det...hennes eldste sønn har laukemi.

Derfor blir jeg så glad når jeg ser givergleden hos mine venner og bloggvenner.
Denne solidariteten er verdt mye mer enn hva myndighetene får til.

klem til dere alle fra Angella

6 kommentarer:

Randi Th. sa...

Flott for hver krone som er kommet inn. Vi kan nok ikke forestille oss hvordan livet deres er blitt der nede etter katastrofen.

Vi tenker ikke over hvor godt vi egentlig har det her vi bor.

God helg, og lykke til videre!

-klem-

Pink lady sa...

Mange hjertskjærende familie skjebner etter en katastrofe rammer så hardt og brutalt. Så fint at dere har fått samlet 400 sekker med div klær og utstyr! Alt hjelper:-)
Lykke til videre, Angella!

Klem Laila.

Lambi sa...

Så flott at pengene kommer inn og at innsamlingen går bra! :) Jeg har en ubrukt alt for stor ulltrøye liggende i skapet mitt, tar med den i morgen om den kan komme til nytte er det jo flott om du kan sende den nedover...siden den er for stor har jeg nemlig ingen planer om et den skal bli passe til meg! ;) Er pent brukt tøy generelt aktuelt så kan jeg se om jeg kanakje finner en genser å sende med også! :)

Men ang imorgen...Har spurt Gro alt men vet jo ikke om hun ser bloggen sin idag så prøver deg også dersom du skulle dumpe innom din blogg. :) Lurte på om det kitet er noe vi skal lage noe av i morgen? Og om vi også skulle lage en utfordring i tillegg...eller om kitets innhold på en måte er utfordringen....Oppfattet ikke helt men kan godt hende jeg er noe treg i oppfattelsen! ;) Vi sees iallefall i morgen og jeg gleder meg masse! :) Er det forresten vanskelig å finne frem? Jeg har ikke en godt utviklet retningssans ;) men Hege og jeg kjører sammen så jeg satser på henne og håper vi finner frem! :) Klem

mettepip sa...

Så flott at det har kommet inn så mange bidrag Angella! Flott innsats dere gjør, og moro å hjelpe til når en vet det kommer frem og til nytte! Hadde jeg visst at containeren ikke var gått ennå så skulle jeg jo funnet frem noe klær osv, men nå blir vel tiden litt knapp. Spørs vel om jeg rekker det innen i morgen, siden tøy må jo vaskes først.
Gleder meg til treffet og til vi sees igjen - hvis jeg finner veien da;)
Snakkes!
Klem fra
Mette

Marimer sa...

Gracias Angella, tengo que poner el traductor porque lo que veo no me entero de nada, venia a comentarte pero no sé lo que leo. Besitos, gracias por tu visita.

Anonym sa...

Very well written article. It will be helpful to anyone who utilizes it, including myself. Keep up the good work - i will definitely read more posts.