mandag 3. mai 2010

Stationary box - Kreativ HobbyDa jeg var på Ski-treffet, fikk jeg et lynkurs av Kristine på å lage Stationary box. Dette så helt uoverkommelig for min del, men her ser dere resultatet.
Rosa er min farge... og valget falt for Maja Designark.
Esken inneholder tre 14 x 14 kort, seks mindre kort og tre tags.
Alle kortene har tekst fra Kreativ Hobby.
Også sommerfuglene er fra Kreativ Hobby.Om du skulle finne på å lage en slik boks, kan du finne oppskriften her. Lykke til!
Det var faktisk veldig gøy.

Vi hadde treff på Fagerstrand i går... Det var utrolig gøy. Så nå planlegges et nytt treff. I morgen legger jeg ut kort som jeg fikk laget på treff.

Takk for at du stikker innom.
Angella

13 kommentarer:

Kristine sa...

Wow vennen!
boksen ble jo bare såååå utrolig nydelig!
Kortene med de søte tekstene er jo perfekte å ha til alle anledninger!
Håper dere koste dere masse i helgen og jeg gleder meg til å se hva dere har laget!
koser og klemmer fra meg:)

Marte sa...

Hei Angella! Takk for kjempekoselig kommentar! Så nydelig boksen din ble! Jeg elsker pyntingen, og kortene er både supersøte og praktiske! Jeg ble så bitt av basillen, at jeg laget 3 bokser den første uken.. hehe... blir en stund til neste, da ;)
Klemmer fra Marte

Lambi sa...

Ååå,jeg er såå enig...for meg ser også dette helt uoverkommelig ut...men du verden hvor nyyyydelig denne boksen samt innholdet er...jeg er helt målløs her jeg sitter og beundrer bilden dine! :) Tuuusen takk for igår! det var såå utrolig hyggelig og jeg gleder meg alt til neste treff! En kjempe god idé og flott tiltak fra deg og Gro! :) Klem

mettepip sa...

Åhh, så utrolig vakker og forseggjort Angella! Virkelig flott, og så gjennomført og fin med kort i samme stil - en herlig gaveidè!
Tusen takk for et kjempekoselig treff i går. Det var så hyggelig, og så moro med kitene! Håper jeg rekker å få mitt ferdig i.l.a uka.
Skal legge det ut så snart det er ferdig.
Håper jeg får vært med neste gang også! Du og Gro er supre treffverter!
Stor klem fra
Mette

Anonym sa...

Kjære, søte, snille Angella! Denne boksen var jo bare så utrolig nydelig! ♥ Helt lekker! Tror nok ikke jeg har sett denne type boks så nydelig som denne, denne er klart en favoritt! ♥ Full av detaljer, blomster, sommerfugler, herlige mønsterark og ikke minst, så er den helt ROSA! Helt perfekt!♥

Ja, jeg mener det jeg skriver! Det er virkelig sant!
Ha ei fin uke!
Klem, Hanna♥

Gro sa...

Takk for i går, det var utrolig hyggelig. Jeg koste meg masse. Og det har jeg gjort i dag og. Har akkurat kommet hjem etter kurset mitt - det gikk veldig bra.

Og boksen din ble utrolig nydelig. Og Maja-ark er jo bare herlige.

Klem :o)

Mette sa...

Det var fantastisk flott :)) Ble helt betatt jeg.

Ha en flott dag/kveld

Mette

Hanne sa...

Fantastisk boks, Angella! Helt fantastisk! Nydelige papirer, javisst, men jammen har du klart å få et lite kunstverk ut av dem! Har veldig lyst å prøve meg på en sånn, men nå er det konfirmasjonstid, og med mitt tempo på kortlaging blir det vel til jul ;)

Jaja - det er altfor lenge siden jeg har besøkt både deg og bloggen din, men jeg har vært så "nede" serru, uten ork til nesten noen ting. Håper på bedre tider etter hvert som jeg nå får hjelp. tenker i hvert fall på deg, og sender deg en god og varm klem :)

Gry-Heidi sa...

Denne ble superlekker, Angella ! Så flink du har vært med kortene også, kjempelekre !
Jeg har vært på kurs med Gro i dag, hun var så flink atte :o) Hørte dere hadde hatt det koselig i går, krysser fingrene for at det passer for meg neste gang:)

Klem :)

Hildegunn sa...

For en knallherlig box, superflinke du! Jeg har sett slike i noen andre blogger, men det ser virkelig vanskelig ut å lage, så det har blitt bare med tanken. Linken gjør at det kanskje kan bli litt enklere ;)

Klem

Anne Bente sa...

Noe så utrolig nydelig og lekkert! Superlativene mangler for å beskrive denne :-)

Hege-Annie Simonsen sa...

Wow, så utrolig flott! Nydelig, lekkert - HERLIG!! :D

Lekre ark du har brukt! Flotte tekststempler også!

Forresten, takk for at du deltar i min lille blog candy, vennen!.. ;)
Tvi-tvi!!...

Godt å høre at candyen hos Maya dro i gang en stor giverglede til Amigos de Parral!! Så flinke dere er - og så flott av dere å følge opp dattera di sitt sterke ønske om å hjelpe!! :) Godt gjort, kjære dere!!!!! Mange klemmer, Hege

Anonym sa...

I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later. Cheers