Om meg


Hei
Jeg heter Angella og er 73 modell. Jeg bor for tiden på Nesodden med min lille familie; en snill og tålmodig mann og snart 3 skjønne barn på 12 og 9 år. Opprinnelig er jeg fra Chile, men har bodd stort sett hele livet mitt i Trondheim .

På Nesodden jobber jeg som lærer på en ungdomsskole og underviser i norsk, kroppsøving, spansk og musikk/drama. Synes jobben min er både spennende og krevende, og derfor trenger jeg mye tid til å gjøre noe annet enn skolearbeid. Jeg er glad i å trene og spiller aktivt innebandy for Fagerstrand. Min andre hobby er håndarbeid; hekling, strikking og ikke minst lage kort.

Kortlaging begynte jeg med for ca. 5-6 år siden, men det er etter at jeg begynte å blogge at dette ble mer enn en hobby som jeg ikke klarer å holde meg unna lenge om gangen. Jeg vil ikke si jeg har en spesiell stil, men lar meg inspirere av andre kortlagere, søte motiv og  mønsterpapir.  Det er sjelden jeg lager kort uten mottaker og jeg gir dem som regel bort i presanger.  Synes den delen er like hyggelig.  

For tiden er jeg designer for Kreativ Hobby, DT medlem for Papirdokkeme og DT for My-Besties.

Ta kontakt med meg på mail om det er noe du lurer på: Bare seriøse henvendelser.

Angella